Hvordan vælger en sensor til dit Home Security System
Hjem sikkerhed sensorer omfatter bevægelsessensorer , glas -breaking detektorer, dør og vindue kontakter, kulilte detektorer , og røg og varme detektorer . Du behøver ikke at bruge hver sensor til at have et trygt hjem , heller ikke du nødt til at bruge en sensor i hver del af dit hus . Strategisk placering vil gøre job.Things du har brug
Glass Breaking Sensor /detektor
dørkontakter
rudehejsemekanismer
Kulilte Detector
Motion Sensor
overvågning selskab
Alarm System Kontrolpaneler
Alarmsystem Tastaturer
Alarmsystem Sirens
Alarm Systems
varme og røg detektorer myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
Gennemføre indledende forskning
1

Survey i og uden for dit hjem . Bestem nærhed af dit hjem til naboer og gaden . Må naboer og forbipasserende har en klar opfattelse af vinduer ? Hvilke vinduer er ikke observerbare ?
2

Beslut hvilke døre og vinduer vil blive overvåget af en sensor. Du bør vælge vinduer , der ikke er på grund af gaden, i den bageste del af huset, i mørke hjørner af huset og skjult bag buske .
3

Tænk på din families livsstil. Har du et stort kæledyr? Har medlemmer af familien ofte søger en natmad eller komme hjem efter alle andre sover ?
Valg af sensorer
4

Vælg nok dørkontakter at dække alle posten dørene i dit hjem . Dørkontakter er almindeligt magnet switche. Når en dør åbnes , et kredsløb er brudt, og den sikkerhed, systemet er udløst.
5

Bestem hvor mange rudehejsemekanismer du får brug for . Du behøver ikke at dække vinduer, der kan observeres af naboer eller fra gaden. Også huske på, at magneten sensor registrerer vinduet blive åbnet , ikke bryde .
6

Fastslå , hvor mange zoner din sikkerhed system giver dig . I betragtning af at hver sensor er en zone , kan du bruge alle vinduet skifter du vil uden at gå ud over den zone evne sikkerhedssystemet ?
7

Brug glass -breaking detektorer til nogle værelser , i stedet for vinduet switches , at begrænse antallet af sensorer , du bruger. ( Et glas -breaking sensor kan dække alle vinduer i et rum. )
8

Brug en bevægelsessensor til at dække trappe til anden sal eller en hall til soveværelset områder. Hvis du har et kæledyr, installere sensoren noget højere , så vil det ikke blive udløst af kæledyret . Nogle bevægelsessensorer skelne mellem et kæledyr og person.
9.

Medtag et tastatur ovenpå eller ned i hallen nær soveværelser , således at et medlem af familien kan slukke den bevægelsesføler , hvis han eller hun har en hang til en snack.
10

Sæt et tastatur nær hoveddøren , så aa familiemedlem, der vender hjem efter alle andre sover kan slukke bevægelsesføleren. Med et tastatur også ved siden af ​​soveværelserne , den hjemvendte familiemedlem kan slå bevægelsesføleren tilbage på før du indtaster et soveværelse.
11

overveje at medtage en kulilte-detektor , hvis dit hjem er udstyret med gas forsyningsselskaber og /eller en tilstødende lukket garage . Disse enheder bruge en elektro- kemisk middel til afsløring at fornemme kulilte og er almindeligt placeret nær et gasfyr og soveværelse.
12

overveje at medtage en brand /røg /varme detektor .


Hus Have © have.989214.com