Sådan installeres en Motion Sensor i dit hjem
Der er to typer af sensorer designet til at registrere bevægelse i et rum i et hjem - en passiv infrarød sensor (PIR) og en dual- teknologi sensor , som omfatter passiv infrarød og mikroovn. Budget overvejelser vil påvirke dine choice.Things du har brug
Lithium Batterier
Motion Sensor
Elektrisk boremaskine /diverse Bits
Fish Tapes
Multiuse Skruer
Skruetrækkersæt

Vis Flere Instruktioner
Valg af sensor
1

Survey dit hjem og afgøre, hvor du har til hensigt at sætte en bevægelsesføler .
2

Vælg områder, hvor en ubuden gæst er tilbøjelige til at gå . Almindelige placeringer er i en hall eller trappe.
3

Husk, at en passiv infrarød bevægelsessensor registrerer varme. Eliminer spots , hvor du skal sigte på varme ventilationskanaler , radiatorer, åbne vinduer , hvor sollyset skinner igennem , eller vinduer, hvor billygter ofte skinne igennem natten.
4

Vælg et dobbelt teknologi sensor, der indeholder både mikroovn og infrarøde elementer , hvis sigte sensoren er et problem.
5

Vælg enten en hard- kablet eller trådløs bevægelsessensor , som vil afhænge af , om du har en hård - kablet eller trådløs sikringssystem. hoteltilbud
6

Bor huller i vægge og rute ledninger ind og ud af væggene til kontrolpanelet, hvis du har en hard- wired system.
7.

adgang til en strømkilde til et trådløst bevægelse sensor. . Nogle infrarøde og dual teknologi bevægelsessensorer , dog kommer med et lithium batteri, der leverer strøm
Installation af sensor
8

Saml følgende værktøjer : boremaskine, skruetrækker , skruer , værktøj til fisk ledninger gennem vægge .
9.

Læs installationsvejledningen, der følger med sensoren.
10

tage hensyn instruktionerne, og hvordan du agter at sigte sensoren .
11

Montér føleren på en væg ved hjælp af boremaskine og skruer. Husk at sigte en passiv infrarød bevægelsesføler væk fra en varmekilde.
12

Route ledning sensoren ( hvis det er en hard-wired sensor) langs fodpanelet og /eller gennem vægge til kontrolpanel.
13

Tilslut ledning til den korrekte indgang. Hvis du bruger en trådløs bevægelsessensor , kan du kun behøver at dirigere en ledning til en strømkilde . Hvis den trådløse sensor omfatter også et lithium batteri , vil du ikke nødt til at route nogen ledninger overhovedet.
14

Juster mikrobølge element , hvis du bruger en dual- teknologi bevægelsessensor, der inkluderer mikrobølgeovn og infrarød .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com