# >> Hus Have >  >> Home Safety >> Hjem alarmsystemer >>
Hvordan man laver en Trip- Wire Alarm
Alarm systemer kan være meget dyrt og primært til indendørs brug . Udendørs kan du bruge meget enkle alarmer til at advare om tilgang af andre. En af de enkleste og mest effektive er en tur -wire line hooked på en mekanisme til at advare dig om en fremgangsmåde. Brug disse, når i ørkenen for at holde dig opmærksom på ubudne gæster , det være sig mennesker eller dyr . Instruktioner
1

Vælg en placering for at indstille turen wire. Du er nødt til at finde et sted, hvor nogen nærmer du bliver nødt til at gå . Da de passerer forbi , vil deres fødder fange linje og udløse alarmen. Placeringen skal være der, hvor linje vil være usynlig på et afslappet blik .
2

Tag den ene ende af turen linje og fastgør den til et fast sted . Denne placering kan være et træ, rod eller sten . Det skal bare være stabil nok til, at det ikke vil bevæge sig, når turen linje trækker på alarmen ved en passerer foden.
3

Stræk linje på tværs af vejen , og fastgør den til alarm. Alarmen kan være en streng af støjende dåser eller det kunne være en sirene , der vil lyde, når linjen aktiverer alarmen. Alarmen skal være selvstændig , men være højt nok til at meddele dig , at nogen har bestået af det. For denne ansøgning , en serie af dåser illustrerer principperne .
4

String dåser på tværs af en web- netværk hang mellem to træer . Når alarmen aktiveres , vil dåserne gøre støj , da de ramte hinanden .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com