Hvordan man programmerer en ADT Alarm System
Så du har fået din nye ADT alarmsystem installeret og klar til at gå. Du er glade for, at dit hjem nu vil være sikker mod indbrud , og du behøver ikke at bekymre dig om dine personlige ejendele. Men er du ikke i det klare endnu. Dit system er fuldstændig ubrugelig , medmindre du ved , hvordan man programmerer den. De techs , der installerede systemet skulle have gjort det meste af det tunge arbejde , men det er op til dig at aktivere og styre det på en daglig basis.Things du har brug hoteltilbud ADT alarmsystem
Ejerens manual

Vis Flere Instruktioner
1

blive fortrolig med lys. Dit ADT system vil have lys markeret parat , bevæbnet ophold og TBL . Klar-indikatoren tændes, når alt er i orden. Den blinker , når en indgang eller "zone" er åben , såsom en dør eller et vindue. Det er slukket , hvis din hoveddør ikke er låst ordentligt , forhindrer systemet i at fungere. Den væbnede lys , naturligvis , kommer konstant, når systemet er tilkoblet. Hvis denne lampe blinker , er det opdaget et indbrud . Opholdet tændes, når du bruger indstillingen ophold ( se trin to). TBL står for problemer , hvilket betyder, at der er et problem med alarmen , og det er ikke fungerer korrekt.
2

Lær knapperne. De tre knapper , du oftest bruger er ophold , væk og bypass. Tryk på knappen ophold, hvis du ønsker at aktivere alarmen , men du , eller en anden, vil blive hjemme . Dette aktiverer alle perimeter alarmer (døre, vinduer) , men holder interiør systemer (som bevægelsesdetektorer eller inde døre) inaktive , så du kan bevæge sig. I modsætning hertil, hvis du skubbe væk knap , alle systemer er fulde go. Du har 60 sekunder til at afslutte , før du vil modregne bevægelsesdetektor alarm. Bypass knap giver dig mulighed for at springe en zone , som du ikke kan lukke en eller anden grund (f.eks hvis der er et brudt vindue låsen ) . Det lader dig også teste din alarm. Hvis testen ikke virker , vil TBL lys blinke. Din alarm kan have en separat knap "test " i stedet.
3

Program dit system. Når du kender lys og knapper , programmering er nemt at gøre. Når du er klar til at forlade, kontrollere, at den er klar lys er tændt. ( Hvis det blinker, kontrollere døre og vinduer for at se, hvilken en der er åben . ) Skub derefter den væk knap, hvis alle er ledes ud eller tryk på knappen opholdet, hvis andre forbliver hjem . Kontroller at se, at de væbnede blinker , signalerer de 60 sekunder er gået i gang . Derefter åbner døren, lukke den og låse den bag dig. Systemet vil afvæbne når du vender tilbage , enten når du låser døren med din nøgle eller du indtaste din hemmelige kode på tastaturet , afhængigt af hvordan dit system fungerer. Også bruge en af ​​disse metoder, hvis alarmen går i gang ved et uheld .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com