# >> Hus Have >  >> Home Safety >> Hjem alarmsystemer >>
Information Om Smart Homes
Intelligente hjem er på randen af ​​at blive mainstream . Nogensinde mere overkommelig og praktisk, vil smart home teknologi revolutionere den måde, vi lever. Læs videre for at opdage hvordan intelligente hjem fungerer, og hvad de koster at bygge. Lær om de programmer og fremtidige anvendelser af denne teknologi , såvel som nogle af ulemperne .
Hvad er Smart Homes ?

I en nøddeskal, intelligente hjem forbinde enheder og apparater i dit hjem, så de kan fjernstyres , og endda arbejde sammen. Generelt er smart home teknologi, der anvendes til at forbinde belysning elementer , sikkerhedssystemer, termostater, hjemmecomputere og underholdningssystemer.

En indlysende fordel af smart home teknologi er bekvemmelighed. Intelligente hjem giver dig mulighed for at skrue op for termostaten , låse døren og tænde lysene , mens du tænder ind i dit nabolag. Intelligente hjem også øge din sikkerhed. Når du er på ferie , kan du tænde lyset og slukke , som hvis du var hjemme. Nogle intelligente hjem anmelde deres ejere via e-mail eller sms når der indtræffer begivenheder , som børnene kommer hjem fra skole . Du kan endda streame live video af børns aktiviteter til din telefon.
Sådan fungerer

Dagens intelligente hjem kommunikere med en kombination af kablede og trådløse teknologi. Enheder kan kommunikere med hinanden via de elektriske ledninger i dit hjem, eller via radiobølger svarende til Wi-Fi og mobiltelefon kommunikation . Nogle systemer bruger den ene eller den anden metode (kabel eller trådløst) , men disse systemer har tendens til at være mindre pålidelig som interferens fra andre enheder i hjemmet træsko kommunikationslinjer . De nyeste systemer tilbyder en dual- mesh hjemmenetværk , hvilket betyder, at de signaler, har mere end én måde at komme til deres bestemmelsessted.
Cost

Da det er fødsel i 1975
har smart home teknologi gradvist blevet mere overkommelige, og derfor mere almindeligt, som tiden går . Omkostningerne ved et hjemmenetværk systemet varierer afhængigt af niveau af funktionalitet , du ønsker at opnå. Ifølge en historie af MSNBC, kunne en grundlæggende intelligente hjemmenetværk koste i 2009, så lidt som $ 8.000. Dette system ville kontrollere ting som belysning, dørlåse og din termostat . Smart Home teknologi i Bill Gates ' hjem koste 113 millioner dollar , men er langt mere omfattende.

Ulemper

bekvemmeligheden af ​​intelligente hjem sende oplysninger via internettet til cellulære luftbølger tillader smarte boligejere at få adgang til oplysninger om deres hjem overalt . Dette efterlader hjem sårbare over for hackere, der kan slukke alarmsystemer eller få private oplysninger indsamlet af hjemmet.

Intelligente hjem kan også hæve privatlivets fred. Videoovervågning kan være en nyttig ressource , men konstant overvågning ofte gør beboere urolig. Igen er der mulighed for, at hackere kan få adgang til dine private video-streams . Når det sker, er der ikke meget kontrollerende hvad der sker med videoerne .
Fremtiden for Smart Home Technology

Forskere og udviklere er spændt på de muligheder, smart teknologi kan bringe. Forestil dig at være i stand til at få mode rådgivning fra dit spejl , modtager en SMS -besked med et foto af den besøgende ved hoveddøren , før du besvarer eller tapet, der fordobler som en biograflærred. Disse ideer , og mange flere , er de begreber, der er i beta-test for intelligente hjem i fremtiden. Holder vi op med Jones eller Jetsons ?
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com