Sådan Market Security Systems
Sikkerhed systemer er meget populære, og sælge dem kan være en rentabel forretning. Sikkerhed systemer giver boligejerne følelsen af, at deres hjem og familier er beskyttet mod pauser -ins. Virksomhedsejere er også trøstes af sikkerhedssystemer, som de mener kan beskytte deres aktiver og medarbejdere. Du kan sælge sikkerhedssystemer til en lang række kunder med den rette markedsføring planen. Instruktioner
1

Definer din målgruppe. Dette vil afhænge af dine sikkerhedsprodukter. For eksempel kan du vælge at målrette boligejere med familier eller virksomheder. Hvis du specialiserer sig i bilens sikkerhedssystemer , så din målgruppe vil være bilejere.
2

Identificer dine konkurrenter. Når målgruppen er defineret, forskning andre virksomheder, der sælger sikkerhedssystemer i dit lokalområde . Bemærk , hvad de gør , hvad de tilbyder , og hvordan dine sikringssystemer er forskellige. Brug disse forskelle i din marketing kampagne. For eksempel sige, at din konkurrent tager fem timer at installere et sikkerhedssystem i et hjem , og din installation tager kun tre timer. Brug dette til at markedsføre din tjeneste som hurtigt og bekvemt.
3

Markedsfør dit sikkerhedssystem. Brug direct mail stykker såsom postkort og nyhedsbreve til at beskrive dine sikringssystemer. Start en blog på din virksomheds hjemmeside , der diskuterer fælles sikkerhedsmæssige bekymringer , og hvordan dit produkt kan løse disse problemer. Placer brochurer til dine produkter på plads, hvor forbrugerne vil være mest tilbøjelige til at søge efter oplysninger , såsom tælleren for den lokale isenkræmmer .
4

tilbyder en særlig . Feriesæsonen er et godt tidspunkt på året til at tilbyde en speciel. Forbrugere , der køber dyre gaver vil ønsker at beskytte deres varer , så tilbyder en 10 procent rabat på dit hjem sikringssystemer i løbet af denne tid af året. Sørg for at du annoncere din rabat på dit nyhedsbrev , blog eller via en direkte mail brik .
5

Gør gode arbejde og bede om testimonials. Sørg for at din installation personale er kundevenlig . Når du har installeret et sikkerhedssystem , bede om feedback fra dine kunder . Sørg for, at de kunne lide din besætning og din tjeneste og er tilfreds med dit produkt. Hvis de er helt tilfreds med dit sikkerhedssystem , bede om tilladelse til at bruge deres kommentarer til din direct mail stykker og hjemmeside som vidnesbyrd .
6

Giv en rabat for henvisninger. Hvis du ejer din egen overvågning service , tilbyde en rabat på den månedlige servicegebyr , hvis en kunde refererer en ny klient til dig .
7.

oprette dig selv som en betroet navn i dit lokalområde. Sørg for, at du kommunikerer med alle kunder om fordelene ved at arbejde med din virksomhed. Dette kan gøres på et faktaark , der følger med andre salgsfremmende brochurer. Nogle fakta at omfatte, er din tid i erhvervslivet (hvis mere end fem år ) , licenser information , obligations-og forsikringsoplysninger , og forsikringer om medarbejderen baggrundstjek.

Hus Have © have.989214.com