Sådan vælges et Home Røveri Alarm System
Hjem røveri tyverialarmer hjælpe dig og din familie føle sig sikker mod ubudne gæster . Hvert hjem er anderledes , og der kræves forskellige sikkerhedsforanstaltninger for hver enkelt. Nøglen til at vælge en ordentlig tyverialarm er at identificere dine specifikke behov, så køb et system, der tegner sig for dem alle. Størstedelen af jobbet kommer i prep arbejde; når du ved , hvad du ønsker, at samle systemet og sætte den op er et snuptag. Instruktioner
1

Beslut, om du vil have en kablet eller et trådløst system (de to grundlæggende type hjem røveri alarmsystemer ) . Begge har fordele og ulemper. Wired alarmsystemer er forbundet med ledninger , der løber gennem væggene i dit hus. De kræver som regel professionel installation og ofte kommer som en del af en sikkerhed overvågning service. De er ofte dyrere og ikke umiddelbart kan flyttes, men de er også meget pålidelige. Trådløse systemer består af flere komponenter er forbundet via radiosignaler. Du kan normalt installere dem selv med blot et par husstand værktøjer . De er transportabel - hvilket betyder at du kan tage dem med dig, når du bevæger dig - og du behøver ikke at betale for installation. De kommer sjældent med overvågning tjenester , dog, og du nødt til at tjekke batterierne rutinemæssigt for at sikre de holder sig friske .
2

måle størrelsen af ​​dit hus , idet alle de områder, du ønsker at beskytte . Dit hjem tyverialarm system har brug for at dække alle , at rummet effektivt , enten ved at køre ledning fra en central lokalitet til hver plet kræver en komponent eller bruger trådløse modtagere med et område, der dækker hele huset . Uanset hvilken type system du ønsker, du har brug for en nøjagtig sporvidde på dit hus dimensioner for at sikre, at det hele er dækket.
3

Tæl antallet af døre og vinduer i stueetagen , og nogen øvre historie indgange , at en røver kan være i stand til at få adgang . Dit hjem røveri alarm system har brug for en sensor mount til hvert enkelt for at advare dig, hvis en ubuden gæst forsøger at komme i.
4

Identificere centrale steder i dit hjem, som du ønsker at beskytte med en bevægelsessensor. De omfatter områder, der indeholder værdigenstande (såsom soveværelset eller underholdning center ), centraliserede steder , at en røver kan have brug for at passere , eller " choke point " som trappen eller entre , der ligeledes kræver en indbrudstyv til at passere for at få adgang til dele af huset. . Sørg for at dit tyverialarm indeholder sensorer, for dem alle
5

Valgte et punkt for dit centrale kontrolpanel - det tastatur, der aktiverer og deaktiverer alarmen. Det kan kræve adgang til en stikkontakt , i hvilket tilfælde du skal finde et sted inden for rækkevidde. Ellers skal den være tæt på de vigtigste indgangen til huset (så du kan tænde og slukke nemt ), men skjult af syne , hvis muligt, så nysgerrige øjne ikke få øje på det . Et skab eller krog i nærheden af ​​hoveddøren er en ideel beliggenhed.
6

Shop rundt til forskellige alarmsystemer og vælge en, der opfylder alle dine behov inden for det budget , du har afsat .


Hus Have © have.989214.com