Hvordan man laver en lille alarm
High -tech tyverialarmer kan være ekstremt skræmmende, men de fleste af dem opererer baseret på et meget enkelt princip . Alt du behøver at gøre en tyverialarm er en kraftig støj , såsom en buzzer og et middel til pålideligt udløse den . Hvis du har det, så kan du lave en lille alarm selv ved hjælp af intet andet end et par husholdningsartikler og nogle almindelige leverancer fra en elektronik butik . Det kan nemt monteres på alle dør eller et vindue , der giver fremragende sikkerhed for blot et par dollars.Things du har brug
Spring betjente træ tøj pin
3 længder af isolerede elektriske ledninger (6 til 12 inches)
1,5 volt batteri
1,5 volt summer
Elektrisk tape
Tynd stykke pap
String
Pushpin
Flad træplade stor nok til at holde alle komponenter

Vis Flere Instruktioner
1

Strip isoleringen fra enden af ​​et stykke elektrisk ledning (forlader omkring 2 inches nøgne ) og pak den nøgne ledning rundt om toppen kæbe af en fjeder -drevne træ tøjklemme flere gange . ( Wiren skal være omkring 6 til 12 inches lang i alt. ) Gentag processen med en anden længde af tråd , denne gang indpakning det omkring bunden kæbe tøjklemme . Når du er færdig , skal de to ledninger komme i kontakt, når tøjklemme er lukket, og være fra hinanden, når den tøjklemme er åbent.
2

Læg et tyndt stykke pap mellem kæberne af tøjklemme at holde ledningerne fra hinanden.
3

Tilslut den frie ende af en ledning til den negative boliger i en 1,5 - volt batteri. Tilslut den anden til den positive boliger i en 1,5 - volt summer . Så brug en tredje ledning til at forbinde den positive terminal på batteriet til den negative terminal på buzzeren . Du har nu en færdig kredsløb ; når pappet er trukket væk fra tøjklemme , vil alarmen gå i gang .
4

Fastgør batteriet , summer og klip til en tynd stykke træ ved hjælp af lim eller elektrisk tape .

5

Brug en kortnål at lave et hul i det stykke pap og køre et stykke snor igennem det. Fastgør den løse ende af snoren til døren eller vinduet , du ønsker at beskytte.
6

Fastgør stykke træ, der indeholder din alarm komponenter til en nærliggende væg eller bord . Det bør være på plads , så den ikke bevæger sig , når døren åbnes.
7.

Vent en indbrudstyv . Når døren eller vinduet åbnes , vil det trække pappet ud af kæber tøjklemme , modregning alarmen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com