Hardwire DIY Sikkerhed
Hardwire DIY sikkerhed projekter er typisk undgås ved de fleste gør-det- selv entusiaster. Normalt er de fleste mennesker vælger trådløse trådløse sikringssystemer , fordi de er nemmere at installere og kræver lidt , om nogen, ledninger. Trådløse systemer er også mobile og kan let flyttes i forhold til fortrådede systemer .
Selvom hardwire -system er dyrere og kræver mere arbejde at installere. Hjem sikkerhed ikke stole udelukkende på alarmer og andre sikkerhedssystemer alene. Det er også vigtigt at holde vagt og tage de ekstra forholdsregler, mens låse døre og vinduer i dit hjem. Opret din Plan

Liste over de zoner, du ønsker at sikre , herunder døre, vinduer , verandaer og altaner. De fleste hardwired sikringssystemer har seks til otte zoner , der kan overvåges af systemet. Antallet af vinduer og døre vil afgøre, om og hvordan at gruppere dem i zoner . Det vil også afklare, om du har brug for bevægelsessensorer , og hvis ja , hvor at installere dem.

Tastaturer er normalt placeret på den indvendige nær fordøren og nær de vigtigste soveværelse for bekvemmelighed. Kontrolpanelet skal være placeret i en obskur placering, men tæt på en strømkilde. Døre og vinduer kontakter bevægelsesdetektorer vil være forbundet tilbage til hovedfeltet . Før du går i gang, se vejledningerne og video , der kommer med mange hardwire DIY sikkerhed .

Hus Have © have.989214.com