# >> Hus Have >  >> Home Safety >> Hjem alarmsystemer >>
Topkarakter Security Systems
Køb af et hjem sikringssystem kan være en stor investering . Nogle systemer kan koste tusindvis af dollars i udstyr og installation og så er der månedlige afgifter for kontrol og vedligeholdelse . Beslutte, hvilken type system for at få kan være stressende . Der er mange forskellige muligheder afhængigt af, hvad dine behov er , men et grundlæggende system skal have dør og vindue sensorer, en nem -at-bruge mester tastatur , skilte og klistermærker til at skrive omkring din ejendom , og en overvågning. Motion sensorer er også anvendelige . Broadview Security Systems

Tidligere Brinks Home Security , Broadview er akkrediteret med Better Business Bureau og har et solidt ry for pålidelig udstyr og service. Selv om de kan imødekomme deres systemer til særlige behov , deres grundlæggende system omfatter en standard tastatur med one-touch- politi, brandvæsen og medicinsk svarknapperne ; en bevægelsesdetektor ; to døre eller vindue sensorer; en master kontrol; og skilte og mærkater for at skrive på omkredsen af ​​dit hjem. En indvendig sirene er inkluderet samt . Yderligere valgmuligheder omfatter røg og kulilte detektorer , og de giver 24- timers overvågning for et månedligt gebyr .
GE Concord 4

GE Concord 4 er en selvstændig -installeret system, der omfatter et abonnement etårig overvågning med NextAlarm . Det kan bruges kabel , trådløs eller en kombination af de to. Den leveres med to døre og vinduer sensorer, en bevægelsesføler , der formodes at være immune over for kæledyr, et kontrolpanel , der kan håndtere op til 96 forskellige zoner , en batteri-backup i tilfælde af at du mister magten , og en indendørs og udendørs sirene . Den største panel har en røgalarm løkke , der kan håndtere op til 20 detektorer. Web adgang log -in og web kontroller er også tilgængelige som en del af NextAlarm abonnement .
Alarm.com

Alarm.com er en sikkerhedstjeneste , der er kompatibel med en grundlæggende GE kontrolpanel og giver dig mulighed for at aktivere og styre systemet via internettet. Fordi hele systemet fungerer trådløst, behøver du ikke at have en fastnet i hjemmet og dit system stadig virker, hvis telefonlinjer gå ned eller er deaktiveret. Fordi det fungerer via trådløs teknologi og gør brug af internettet , kan du logge ind i systemet fra overalt i verden og kontrollere status og foretage ændringer af din settings.You kan installere et system selv eller har det gjort for dig gennem en alarm . com autoriseret forhandler . Fordi systemet er designet til at blive taget specielt til dig , er der ikke et færdigpakket sæt udstyr uden for de vigtigste panelet og Alarm.com interface, der kommunikerer til den vigtigste kontrolcenter. Du kan så vidt , hvor mange sensorer og detektorer , du har brug tilpasse systemet til dine behov.
ADT Safewatch QuickConnect

ADT er en af ​​de største vagtselskaber i verden. Deres Safewatch QuickConnect -systemet har et stort LCD- display og kontrolpanel med to- vejs kommunikation , en bevægelsesføler, to dør og vindue sensorer og trådløse funktioner. Det har også en trådløs fjernbetjening , så du kan betjene den selv når du ikke sidder ved panelet. Det har også en backup batteri, der kan køre dit system i 24 timer i tilfælde af et power- udfald.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com