# >> Hus Have >  >> Home Safety >> Hjem alarmsystemer >>
Overvåget alarmer vs Nonnonitored Alarmer
Der er to forskellige måder at foretage overvågning af en indbrudstyv alarmsystem. En måde er at få det overvåges ; Den anden måde er kun at have en lokal alarm installeret. Typer

Overvåget tyverialarmer modtager et signal sendes over eksisterende telefonlinjer eller via radio transmission til en central station fra et kontrolpanel , når en tyverialarm er blevet udløst. Nonmonitored indbrudstyv alarmsystemer ikke sende et signal overalt. Kun en lokal klokke eller sirene er aktiveret.

Fordele

Overvåget tyverialarmer informere uddannet personale at din alarm er blevet aktiveret . Derfra er de myndigheder har anmeldt til at reagere . Nonmonitored indbrudstyv alarmsystemer forårsager ikke myndighederne til at blive afsendt til den scene af en alarm enten reelle eller falsk.

Negative konsekvenser

Overvåget tyverialarmer kan føre til at have de myndigheder, sendes til for mange falske alarmer. I dette tilfælde kan slutbrugeren står bøder for falske alarmer. Nonmonitored indbrudstyv alarmsystemer kan ikke bede naboer til at ringe til myndighederne , hvilket kan resultere i store tab for slutbrugeren .

Hus Have © have.989214.com