Top 10 Hjem Alarmer
Den bedste hjem alarmer beskytte mod et væld af farer , fra indbrud til ulykker. Fælles oversete fejl åbner hjem for mange farer , der nemt kan bekæmpes ved at installere et alarmsystem . For den ultimative i hjemmet sikkerhed , bør hver boligejer overveje at vælge de relevante alarmer fra denne liste over de 10 bedste . Auto- Dialer

Som navnet antyder , auto- dialer alarmsystemer automatisk ringe en eller flere numre i tilfælde af en nødsituation . Nogle auto- dialers arbejde uden hjælp fra et hjem alarmsystem. De har simpelthen registrere bevægelse eller en ændring i temperaturen i det omkringliggende område.
Kulilte og branddetektorer

Alle boliger kræve anvendelse af kulilte og branddetektorer . Køb en enkelt enhed , der registrerer begge disse fælles hjem farer gør hjemmet nemmere at vedligeholde. For korrekt detektion skal kulilte og branddetektorer være til stede på alle niveauer i hjemmet.

Kontakter

Kontakter er små sensorer, der beskytter vinduer, døre og andre åbninger i hjemmet. Kontaktpersoner har to dele, en brik, der er knyttet til døren eller vinduet , og en anden brik , der går på kanten af ​​træværket eller ramme. Hjemmet alarmen går i gang , når kontakterne er brudt fra hinanden.

Indkørsel

Indkørsel alarmer advare boligejer , når en bil kommer ind i ejendommen. De fleste er konfigureret til at registrere biler og køretøjer , således at dyrene ikke modregne hjem alarm . Indkørsel alarmer er tilgængelige i både billige grundlæggende og højere-end avancerede sorter.
Hjem Overvågning

Hjem overvågning er en high-end sikkerhed , der bruger levende mennesker til at reagere til hjemmet alarm indberetninger. . Husejere , der vælger denne opsætning betale et månedligt gebyr for den service , som er tilgængelig 24 timer i døgnet , syv dage om ugen

Intercom Systems

intercom systemer tillader boligejer at få lyd, video eller en kombination af begge typer adgang til hjemmets eksteriør . Intercom hjem alarm system leveres med mange valgfri detaljer, såsom trådløs installation, bærbar modtagelse og dørklokken inklusion.
Motion Detection

Som navnet antyder , bevægelsesdetektorer udsætte bevægelse ved at modregne en alarm eller oversvømme området med lys. Når parret med andre typer af hjem alarmer , bevægelsesdetektorer også auto-dial boligejere eller advare myndighederne, når det er nødvendigt.

Pool alarmer

Pool alarmer er afgørende for boliger, har svømmebassiner , uanset om hjemmet har nogen børn . Kvarterets unge kan snuble ind i gården , eller en familie kæledyr kan blive fanget uden opsyn. En pool alarmen går i gang , når overfladen af vandet er forstyrret ved bevægelse .
Overvågningskameraer

Overvågningskameraer er ideel til når nogen er hjemme til at overvåge feed. Ellers kameraer giver kun sekundær sikkerhed . Billig falske sikkerhed kameraer er også tilgængelige til at skræmme indbrudstyve væk ved at narre dem til at tro, at de bliver overvåget .
Wireless

Trådløse alarmer gør det nemt at installere et hjem sikkerhed system, i områder, hvor ledninger er umuligt. Trådløse systemer kræver omhyggelig overvågning , da de kører på batterier, og vil ikke fungere uden strøm.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com