# >> Hus Have >  >> Home Safety >> Hjem alarmsystemer >>
Prisbillig Do It Yourself Home Security
Indbrudstyve ofte målrette boliger , der vises let at komme ind . Selvom du måske har lagt ud at købe en state-of -the-art alarmsystem grundet bekostning , kan du gennemføre forskellige andre sikkerhedsforanstaltninger. Der er masser af gør-det- selv sikkerhedsløsninger , der ikke vil tage en vejafgift på dine finanser, men har potentialet til at være ganske effektiv i at modvirke dem, der måtte overveje at burglarizing dine residence.Things du har brug for Salg Wooden dyvler eller cut-off kosteskafter hoteltilbud Through- the- dør eller vindue pins
øverste dør eller vindue spor skruer
Deadbolt med én -tommer kast bolt
4 - skrue strejke plade med 3- tommer skruer < br > Høj kvalitet knop -i- lås sæt med dead- låsemekanisme
Infrarød bevægelsessensor lys
Appliance timere
Sikkerhed klistermærker og skilte myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Placer et træ dyvel eller en cut-off kosteskaft inde nedre styr på dine glasskydedøre eller vinduer . Dette vil forhindre døre eller vinduer i at blive åbnet . Installer through-the- dør eller vindue stifter eller øvre spor skruer til at forhindre glidende glasdøre og vinduer i at blive løftet op og ud af deres spor.
2

Installer en høj kvalitet deadbolt lås med en en- tommer kast bolt at afskrække lock-picking , og opgradere til en fire- skrue strejke plade med tre- tommer skruer . Opgraderingen strejke plade vil forhindre din dør fra at blive sparket åben . Installer en høj kvalitet knop -i- lås sæt med en deadlatch mekanisme til at holde en indbrudstyv i at komme ind i dit hjem ved hjælp af et kreditkort til at glide låsen.
3

Placer en infrarød bevægelsessensor lys på bagsiden af ​​dit hjem. Lyset tændes, når det registrerer bevægelse eller kropsvarme. Sørg for, at alle pærer arbejder i din døråbning eller pathway lys og bruge disse lys. Installer fotocelle lys, der tændes, når det bliver mørkt , og gå tilbage fra, når det bliver til lys.
4

Vedhæft timere til en lampe eller to i dit hjem, så vil lyset automatisk tændes og gå ud, når du er væk. Dette vil skabe den illusion nogen er hjemme.
5

Indlæg tegn i din have eller vedhæfte klistermærker til døre og vinduer i dit hjem , der siger "Beware of Dog" eller "Neighborhood Watch Program ". Du kan endda være i stand til at finde falske sikringssystem decals , som du kan placere på dit hjem vinduer, der fører en indbrudstyv til at tro du har et alarmsystem installeret.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com