DIY: Wireless Home Security System
En trådløs hjem sikringssystem er meget nemmere at installere end et kabelforbundet sikkerhedssystem. I et par enkle trin , kan du installere dit hjem sikringssystem selv. Du behøver ikke at ansætte en elektriker , og det vil ikke tage dig længere end 30 minutes.Things du har brug hoteltilbud Trådløse hjem sikringssystem
Bor eller skruetrækker myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Et trådløst system leveres i to dele: et tastatur og alarm sensorer . Før du installerer dit system, beslutte, hvilke døre og vinduer , du ønsker at placere sensorerne siden . Tastaturet selv skal installeres ved siden af ​​en dør , så du kan aktivere den , som du forlader , og deaktivere den, når du vender tilbage. Installer tastaturet ved at skrue den til væggen. Alle skruer, du får brug for , vil komme med sættet. Hvis du har en boremaskine , kan det gøre tingene lettere . Men nogle tastaturer har et klæbemiddel tilbage , hvilket eliminerer behovet for skruer.
2

Placer sensorerne . Nogle pakker kræver, at du sætte to sensorer på hver dør eller et vindue , mens andre kræver kun én. De to- sensoren fungerer ved at placere en sensor på rammen af ​​døren eller vinduet og placere en sensor på selve døren eller vinduet selv. Den ene sensor fungerer ved at placere en sensor på vinduet eller døren. Når døren eller vinduet er åben, vil sensoren udløse alarmen . Sensorerne er fastgjort med et klæbemiddel tilbage. Du skal blot skrælle det beskyttende dæksel af og holde dem på . Det er bedst at placere sensorer i øverste hjørne af dit vindue eller dør.
3

Ring til nummeret på din alarm service system. Du vil finde nummeret et eller andet sted i sættet din alarm kom i. Hvis du ikke bruger et vagtselskab til at servicere dit alarmsystem , bliver du nødt til at aktivere din alarm via tastaturet. Du brugervejledning vil fortælle dig, hvordan du aktiverer din specifikke model. For at opsætte din sikkerhed tjeneste , ringe til nummeret i dit sæt , og følg anvisningerne i sikkerhed middel. Hver alarm system er anderledes, men agenten vil sandsynligvis har du punch et par koder ind i dit tastatur for at aktivere din alarm .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com