Sådan Set Up Home Security
Beskyt din ejendom og familie fra ubudne gæster og indbrudstyve ved at oprette en hjemme- sikringssystem. De fleste hjem - sikringssystemer straks kontakte politiet. Trin-for- trin installation kan være en vanskelig opgave, så sørg for at læse vejledningen på det system, du purchased.Things du har brug
Skruetrækker
Ladder
Bor myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Undersøg dit hjem og afgøre, hvilke dele af den har brug for sikkerhed . De vigtigste områder af huset er de døre og vinduer. Vælg et kontrolrum , hvor du kan få adgang til alle alarmer i dit hjem. Sæt den op ved at følge vejledningen, der følger med produktet. Hvis du har et trådløst alarmsystem , placere alarm komponenter inden for rækkevidde af de vigtigste sensorer. Hvis du har et trådført system , skal du placere ledningerne i områder, hvor de ikke kan ses ; du kan bruge en elektrisk tape , der er af samme farve som dine vægge. Wire en alarm til de steder, du har valgt. Hvis du vil være ledningsføring større områder af huset, såsom en hall , installere bevægelsessensorer . Hvis du har en indkørsel alarm , sætte det, hvor det kan detektere en nærmer bil.
2

Tilslut alarmer til døre i den nederste del af dit hjem ved at bore huller til komponenterne. Der er to komponenter, en magnet og sensor. Fastgør magneten til dørkarmen på toppen eller den side, hvor døren åbnes . Fastgør brik sensoren til selve døren . Disse to dele skal tilpasses for at give dem mulighed for at røre ved hinanden, når du lukker døren . Normalt er der fire huller til at skrue på magneten. Kig på bagsiden af ​​magneten og bestemme, hvor stor hullerne skal være. Husk, at magneten og sensoren skal låses sammen, når vinduet eller døren er lukket . Hvis dette er åbnet af en ubuden gæst , vil bevægelsen af døren eller vinduet væk fra magneten udløse alarmen .
3

Placer bevægelsesdetektorer i de største dele af dit hus. Pposition dem i hjørner for at dække et helt område . Sørg for, at de er i den øverste del af rummet til at øge deres rækkevidde. Placere dem højt op i hjørnet gør det også sværere for indbrudstyve eller ubudne gæster til at få øje på dem . Placer trigger alarmer i områder, hvor du tror, ​​alle, der ønsker at gå ind i huset skulle passere igennem. Dette kan være i din baghave og din indkørsel . Sørg for at udløse alarmer også er placeret i entryways og trapper. Trigger alarmer er normalt placeret på gulvet, så anvende elektrisk tape til at holde dem på plads, og derefter dække med tæppe . Alarmen udløses , når en ubuden gæst går på komponenterne. Du kan også sætte bevægelsessensorer på disse områder. Montere dem på et sted, hvor tyven eller en ubuden gæst ikke kan nå dem .
4

Lær hvordan hjem sikringssystem fungerer. Du skal have aktivering og deaktivering koder. Alle medlemmer af familien skal have disse udenad .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com