Oplysninger om Tyverialarmer
Hjem sikkerhed er af allerstørste betydning for mange husejere, der søger at beskytte arbejdstagernes sikkerhed og sikkerheden i deres familie, hjem og personlige ejendele . En korrekt udformet og installeret sikkerhedssystem vil udløse en passende reaktion på mange forskellige typer af nødsituationer og yde beskyttelse og fred i sindet. Typer af alarmsystemer

Når man planlægger isolering af en tyverialarm , overveje tre grundlæggende typer af alarmsystemer : Trådløs, hardwired og selvstændige . Ledningsforbundne systemer har ledninger, der løber fra hver sensor til en central kontrolpanel. Trådløse systemer bruger radiobølger i stedet for ledninger til at forbinde kontrolpanelet og sporingsudstyr . Et selvstændigt system er en enhed forklædt som en husstand elektronisk apparat - . Såsom en VCR, båndoptager eller brødrister

Alarm Komponenter

dele af et alarmsystem består af en hoved- styreenhed , en sirene eller sirene og en eller flere sporingsudstyr . På en hardwired system er ledning tilsluttet fra hver sensor til den vigtigste kontrolpanel. Styreenheden er programmeret til at lyde straks eller efter en kort forsinkelse . Nogle systemer er konfigureret til kun at sende en tavs signal til en målestation eller retshåndhævende organ . En styreenhed , placeret ved indgang , der bruges til tilkobling og frakobling sikkerhedssystemet.
Devices Detection
magnetkontakter beskytte ejendom .

Magnetic switche effektivt at beskytte døre og vinduer. De magnetiske kontakter er omkostningseffektive og pålidelige enheder, der er lette at installere. Magnetiske kontakter består af to dele: en switch og en magnet . Inden for switch, en fjederbelastet kontakt lukker at fuldføre et elektrisk kredsløb , når magneten er anvendt. , Det elektriske kredsløb er færdig, når et vindue eller en dør eller sikret og lukket. Når en indgang er åbnet, er kredsløbet brudt, og en alarm er udstedt. Ultrasonic detektorer bruger højfrekvente lydbølger til at registrere bevægelse i det beskyttede område. Lydbølger er prellede gulv , loft og vægge indtil frekvensen er stabiliseret . En alarmtilstand signaleres , når en indtrængende kommer ind i rummet og forstyrrer lydbølgerne . Overvågning infrarød stråling , passive INFA - rød sensorer ( PIR ) eller " rate -of -rise " detektorer fornemmer hurtige ændringer i temperatur . Meget effektiv , PIR detektere stråling fra alle levende ting. Enheden ignorerer gradvise ændringer i temperatur fra klimaanlæg, ovne eller sollys . Hvis en ubuden gæst kommer ind i sikret en alarm lød . Disse enheder kan programed , så de ikke er udløst af et lille kæledyr , fugl, mus eller egern .

Dækningsområder

Både trådløse og hardwired Tyverialarmsystemer kan sættes op til at udelukke visse områder af lokalerne. Et soveværelse kan have alarmsystemet aktiveres, mens resten af ​​huset er åbent. Vær opmærksom på de problemer, der ligger i billige og dårligt installerede alarmsystemer. Falske alarmer , eller manglende alarmere i tilfælde af posten , kan være dyrt. Mange politifolk jurisdiktioner opkræver for at reagere på en falsk alarm . Gentagne falske alarmer forårsage naboer og retshåndhævelse at se bort fra alarmen , når hjælp kan være mest behov for .
Overvågning

En lokal alarm lyder kun i det område, hvor det er installeret . Den er afhængig af andre til at undersøge og ringe til politiet , hvis nødvendigt. Det er en afskrækkende , at det kan skræmme en indbrudstyv , men er ikke så effektiv som et overvåget system. Et overvåget system bruger automatiske telefonforbindelser til en central overvågningsstation som vurderer alarm og sender en passende reaktion . Medicinsk, brand , kulilte , panik og hjem invasion alarmer er vitale elementer i et effektivt sikkerhedssystem. Et overvåget Systemet kan også auto-dial boligejer mobiltelefon, når sikkerheden i hjemmet er overtrådt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com