Hvordan Wireless Home Security Låse Arbejde
Trådløs hjem sikkerhedslåse tillade dig at deadbolt din hoveddør fra indkørslen eller via internettet . Ikke længere har du til at fumle med nøgler i lommen , som du bærer på en uges dagligvarer, eller føler angst om du huskede at låse døren før ferie . En trådløs hjem sikringssystem tilbyder enkel udførelse og den samme grundlæggende teknologi, der giver dig mulighed for at fjernstyre låse op og starte din bil. Grundkomponenter

Wireless Home Security låse omfatter et par standard komponenter som en elektronisk dørlås, dørhåndtag , tastatur, en trådløs bro og den nødvendige software . En elektronisk dørlås ligner en standard deadbolt , bortset fra at den bruger elektroniske komponenter til at udvide og trække bolten snarere end en manuel nøgle eller knop tur.
Setup

Elektroniske låse , dørhåndtag og tastaturer skal installeres på din hoveddør ligesom en almindelig deadbolt . Hver særlige system omfatter proprietære udstyr , og hver har nuancer specifikke for det , der kræver dig til nøje at overholde monteringsvejledning . En trådløs bro forbinder til dit modem eller router via et Ethernet-kabel . Broen bør installeres nær den elektroniske lås , fordi signalet mellem de to ofte ikke er så stærk. Hvert system manual bør angive den maksimale placering afstand til netop din lås. Du kan derefter installere software på din computer til at linke ind i systemet.
Kommunikere med en lås

trådløs bro registrerer automatisk den elektroniske lås og giver kommandoer til enheden. Kommunikationen mellem de to enheder ligner en fjern -entry bil. Broen sender radiofrekvenser lav -drevne til den elektroniske lås , udløser låsning eller oplåsning mekanisme. Hvis du trykker på " låse "-knappen med den medfølgende nøgle fob , det sender et signal til den trådløse bro, som derefter sender den korrekte kommando til låsen. Den software på computeren giver dig mulighed for at oprette PIN-numre til låsen tastatur.
Over Internet

Mange trådløse hjem sikkerhedslåse giver dig adgang sluserne gennem internettet eller via din mobiltelefon. Afhængigt af systemet , vil selskabet levere en sikker hjemmeside, hvorigennem du kan oprette en konto og registrere dit trådløse lås. Du kan derefter få adgang til dette site på afstand eller fra din mobiltelefon (selskabet kan levere en komplet mobil applikation ) , for at kontrollere døren eller at låse eller låse den op. Dette kommer i praktisk, hvis du allerede har kørt på arbejde eller til venstre for ferie og kan ikke huske , om du låst op i huset , før du gik. Hjemmesiden og software udløse broen, sende den rette kommando til den elektroniske lås .
Potentielle anvendelser

trådløse hjem sikkerhedslåse ofte binde sig til en større home automation system , ved hjælp af den samme software og trådløse bro . Det betyder, at du kan tilføje ekstra låse omkring dit hus til at fjernovervåge og udløse . Du kan også overvåge dine lamper og andre apparater , såsom en tyverialarm eller en radiator , med den rette hardware og forbindelser. Nogle enheder kan du oprette brugerkoder. Dette gør systemet til at sende en e-mail eller sms, når nogen bruger en bestemt kode. Afhængig af mærke , kan en enhed, kan du konfigurere en ny nøgle uden hjælp af en låsesmed .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com