Sådan nulstilles en Brinks Alarm
Den Brinks Company har en lang tradition for at skabe sikkerhed og beskyttelse. I 2008 Brinks Home Security blev Broadview Security. Den sikkerhed (herunder overvågning, kundeservice og fakturering ), alle forblev den samme , men virksomheden blev gennemført under det nye navn og det nye logo . Hvis du har et Brinks Alarmsystem, er det vigtigt , at du ved, hvordan at nulstille systemet efter en alarm udløser. Du må ikke være i stand til at tilkoble systemet , indtil du nulstille den . Instruktioner
1

Luk alle døre og vinduer , der er installeret med sensorer eller glas - break detektorer. Et Broadview sikkerhed system bruger komponenter fortrolige med andre sikkerhedssystemer : Dør og vindue sensorer. Hvis døren er åben, kan sensoren ikke nulstille sig selv.
2

Undgå nogen kæledyr eller personer at bevæge sig foran bevægelsessensorer installeret i dit hjem. Bevægelsessensorer er udløst , hvis noget bevæger sig i deres nærhed. Karantæne nogen kæledyr og fortælle folk at holde sig ude af værelser med bevægelsessensorer . Tryk på "Motion Off" knap på alarmen pad til at deaktivere bevægelsessensorer .
3

Indtast din kode nummer i alarm pad. Kodenummeret er typisk en tre- eller firecifret tal . For at deaktivere dit system , skal du indtaste koden . Med alle de sensorer off og eventuelle døre og vinduer med installerede sensorer lukket , skal indtaste din kode nulstille systemet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com