Sådan bruges ADT Security Systems
have en ADT alarmsystem i dit hjem kan hjælpe dig med at føle sig trygge om dit hjem sikkerhed og sikkerheden for dine kære. Når dit hjem har et alarmsystem , kan det også kvalificere dig til en reduktion af præmierne , du betaler for husejere forsikring . Betjening af ADT alarm system kan være kompliceret , afhængigt af den type tyverialarm , du har. Men der er et par grundlæggende , der er gældende uanset alarm model.Things du har brug
Master kode
Personlig identifikationskode (PIC)
Vis Flere Instruktioner
1

Kontakt en ADT home Security Consultant på (877) 291-3604 for at abonnere på ADT hjemme overvågning. Du vil blive vurderet en engangs- installation gebyr i yderligere til den tilbagevendende månedligt gebyr. Størrelsen af de gebyrer, kan variere afhængigt af din placering og det nøjagtige overvågning pakke, du abonnerer på .
2

Vent en ADT tekniker til at besøge dit hjem for at installere ADT hjem overvågningssystem. Under installationen , vil du blive tildelt en PIC ( personligt identifikationsnummer ), og en " Master kode ".
3

Afstå fra at give din din " Master kode " til andre. Føreren kode er den kode, du , som ejer , bruger til at få adgang til de administrative privilegier sikkerhedssystemet. Hvis du har brug for at tildele koder til andre personer i dit hjem eller forretning , kan du oprette "Bruger" koder. Metoden til at oprette brugerkoder vil variere efter overvågningssystem. Se i din manual for at se trin-for- trin instruktioner om opsætning af brugerkoder.
4

Aktiver din ADT -system overvågning af hjemmet , når du forlader dit hjem ubesatte. For at gøre dette , skal du blot indtaste din master kode eller sub kode. Tryk på " Away" knappen. Du vil have 0 til 99 sekunder afhængig af din alarmindstillinger at komme ud af hjemmet eller kontoret , når alarmen er aktiveret.
5

Indtast din master kode /bruger koden til at frakoble alarmen. Du kan frakoble alarmen, hvis du føler, at du ikke kommer til at gøre det ud af dit hjem inden for 0 til 99 sekunder af aktivering af alarmen. Også, når du indtaster dit hjem , og alarmen er aktiveret, har du 0 til 99 sekunder for at afvæbne alarmen , før det går væk .
6

Active dit ADT hjem overvågningssystem , før du går i seng nat eller enhver anden tid, du ønsker ekstra sikkerhed , mens du er i huset. For at aktivere alarmen , mens du er hjemme , skal du først sørge for, at alle vinduer og døre i hjemmet er sikre. Indtast din master kode /bruger kode og tryk på "Stay" knap.
7.

Vent til ADT overvågningscenter til at kontakte dig, hvis du kommer til at indstille alarmen . Overvågningen center repræsentant vil kontakte dig på det nummer, de har på rekord for dig . Du bliver nødt til at give ADT repræsentant med din PIC at lade rep vide, at alt er okay. Hvis du ikke kan give repræsentanten med den rette PIC , vil han sende retshåndhævelse til dit hjem /kontor til at undersøge lokalerne.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com