Sådan udskifte batteriet i en In- Home Security System
Når du har en i - hjem sikringssystem , du ønsker at sikre dit system er i stand til at udføre på alle tidspunkter. De fleste elektriske alarmsystemer kommer med et batteri backup -system. Batteriet backup giver dit hjem sikringssystem at fortsætte med at fungere i tilfælde af strømsvigt. Men hvis du har et trådløst in- hjem sikringssystem , alt hvad du har til rådighed, er batteriet. Afhængigt af hvilken type af hjem sikringssystem , du har, kan du høre et bip eller " pippe " advare dig, at det er tid til batteri for at være changed.Things du har brug
Udskiftningsbatteri
Show flere Instruktioner
1

kontakte det selskab , der overvåger dit alarmsystem til at rådgive dem om, at du er ved at slå systemet fra for et øjeblik, så batteriet kan ændres. Dette vil forhindre en advarsel fra at gå ud på overvågningscenter rådgive dem om, at dit system er blevet afbrudt.
2

Tag strømkablet (hvis der er en).

3

Fjern det forreste frontplade fra den monterede boksen sikkerhed . Afhængigt af den type sikkerhed boks du har, kan det være nødvendigt at trykke på en udløsermekanisme til at frigive forpladen fra resten af ​​apparatet. Andre enheder kan have skruerne på frontpladen .
4

Tag det gamle batteri fra enheden. Hvis der er mere end et batteri i enheden , fjerne både eller dem alle.
5.

Sæt det nye batteri ( eller batterier ) i batterirummet slots. Vær sikker på det nye batteri , du bruger, er den samme type batteri som det gamle batteri. Brug af en forkert type batteri kan forårsage en potentiel brand eller eksplosion.
6

Udskift forsiden pladen tilbage på den monterede boksen sikkerhed . Boksen kan du klikke , mens du klikker den på plads igen . Hvis der ikke er klik, træk forsigtigt frontpladen for at sikre, er forsvarligt fastgjort til resten af ​​boksen sikkerhed .
7.

Sæt netledningen tilbage i stikkontakten .


Hus Have © have.989214.com