California Fire Alarm forordninger
Brandalarm regler i Californien er designet til at redde liv i tilfælde af brand. Alle brandalarmer skal testes årligt for at sikre, at de er i god stand. Bygninger , skoler og andre sådanne steder, der ikke har korrekt fungerende brandalarmanlæg sted uskyldige liv i fare . Det udstyr

henhold til § 13114 af California Health and Safety Code , enhver brandalarm installeret , sælges, udbydes til salg eller distribueret , skal være godkendt af California State Fire Marshal . Enhver, der installerer en 100VA brandalarmanlæg eller højere , skal enten have en licens til at gøre det, eller være en certificeret brand /Life Safety tekniker .
False Alarm

Under retningslinjer i afsnit 148,4 af California straffeloven, vil nogen , der villigt bryder eller piller med et brandalarmanlæg blive opkrævet med en forseelse . Dem, der findes skyldig , vil blive idømt en bøde et maksimum på $ 1.000 og /eller tilbringe en højst et år i fængsel.

Dyrehandlere

Dyrehandlere i Californien skal sørg for, at et velfungerende og statsanerkendte brandalarmanlæg er aktiv på alle tidspunkter. I henhold til retningslinjerne i afsnit 122.155 og 122150 af California Health and Safety Code , enhver dyrehandel ejer, der ikke har en fungerende brandalarm system vil blive idømt en bøde et maksimum på $ 1.000.

Hus Have © have.989214.com