Sådan får du forbi en bevægelsesdetektor
Det sker oftere, end du tror - du vandre ind i dit hjem og indse, at du har indstillet sikkerhedssystemet. Du ønsker ikke at modregne din alarm , vågner din familie og fik et opkald fra politiet. Disse bevægelsesdetektorer er designet til at være uovervindelige , hvis det ikke var for én fordel : Du ved, hvor de er. Det er også en god ide at teste dine bevægelsesdetektorer , så du er bekendt med de blinde vinkler , og hvordan de fungerer . Instruktioner
1

Stå stille . I det øjeblik du indser, at du har brug for at komme forbi en bevægelsesdetektor , stop , hvor du er, og få din lejer .
2

Find hvor bevægelsesdetektorer er. Husk, at nogle detektorer kan placeres overfor hinanden for at dække et område eller en hall . De er som regel monteret i de høje hjørner af værelser , der peger i retning af døre og vinduer.
3

spore dine skridt baglæns , efter den præcise måde , du kom. Hvis du har brug for at tage en ny rute , identificere alle synlige detektorer , før du fortsætter .
4

Bo tæt på væggene , hvor detektorer er placeret . De fleste detektorer har blinde pletter direkte nedenunder, så den væg , hvor de er monteret er næsten usynlig for dem.
5

Flyt langsomt og holde lav langs denne væg. Jo lavere du er, jo mere utilgængeligt du er fra bevægelsesdetektor sigtelinje . Hold øje med andre bevægelsesdetektorer , der kan blive konfronteret med i den modsatte retning .
6

Crawl tværs åbne rum . Nogle bevægelsesdetektorer er designet med specielle "selskabsdyr stræder , " efterlader plads til mindre firbenede dyr at passere sikkert under den linje af syne . Prøv at holde lavere end den gennemsnitlige størrelse hund.
7.

Dæk ansigterne på de bevægelsesdetektorer med et stykke papir eller pap. Dette er ikke en idiotsikker metode - det er simpelthen en sidste udvej. Meget langsomt bevæge obstruktion foran detektorens sensor og vedhæfte den forsigtigt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com