Sådan Wire en DSC bevægelsesdetektor
kan DSC bevægelsesdetektorer føjes til en DSC alarm panel til at opdage bevægelse inde i en bygning eller hus. De bruger infrarøde sensorer til at registrere bevægelse og kombinere infrarød teknologi med mikrobølge teknologi til at forhindre kæledyr fra at snuble alarmen. Detektorerne kan også blokere enhver elektrisk interferens , der kan medføre, at systemet for at aktivere. Nogle modeller af DSC bevægelsesdetektor kan også registrere lyden af ​​glas bryde i tilfælde af en ubuden gæst forsøger at komme ind gennem et window.Things du har brug hoteltilbud Flad skruetrækker
Afisoleringstang
Vis mere Instruktioner
1

Monter din bevægelsesdetektor i stedet, som du gerne vil have det og køre ledning til placeringen af ​​alarmcentralen .
2

Afbryd alle strømkilder til dit alarmsystem ved at fjerne eventuelle ledninger forbundet på stedet mærket " AC " på din alarm panel og frakoble dem fra væggen. Afbryd batteri-backup og eventuelle telefonlinjer , der er tilsluttet systemet.
3

Strip 1 til 2 inches af dække fra slutningen af bevægelsesdetektor ledning at afsløre de fire mindre ledninger indeni . Strip omkring 5 mm , der dækker fra hver af de fire mindre ledninger til at eksponere de ledende ender.
4

Brug dit flad skruetrækker til at løsne skruen over hvor der står "AUX RED " eller " AUX + "på din alarm panel. Sæt spidsen af ​​din røde ledning under skruen og stram forsigtigt det
5

Løsn den skrue, der er mærket " AUX Black" eller ". AUX - " og sæt den sorte ledning under skruen på din alarm panel. Stram skruen , når tråden er indsat.
6

Løsn skruen for den zone, du ønsker at tilslutte bevægelsesdetektoren til såvel som den tilsvarende " COM" skrue. Der er et " COM" tilslutning spot for hver to zoner, og det er placeret i mellem de to zoner , som det svarer .
7.

Indsæt den grønne ledning under skruen mærket " COM" og den gule ledning under den zone skrue, du har besluttet at bruge. Spænd begge skruerne for at fastgøre ledningerne på plads .
8

Tilslut strømmen , backup batteri og telefonlinjer til dit system og magt det op. Din bevægelsesdetektor vil magten op og være klar til programmering.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com