Sådan fjernes en Home Security Alarm
Et hjem sikkerhed alarm system giver beskyttelse for et hus og dets beboere . Du kan fjerne den hjem sikkerhed alarm system, så det ikke længere fungerer , hvis for eksempel , du bevæger dig , og ønsker at tage den med dig. Et par værktøjer fra værktøjskassen fleste hjem har er alle, der er needed.Things du har brug
stjerneskruetrækker
15-fods stige
Hex driver
Bidetang myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

kontakte selskabet , at de hjem sikkerhed alarm system kontakter, når udløst, hvis denne mulighed er blevet aktiveret og annullere din tjeneste .
2

Tag ledningen fra kontrolpanel, som alle sensorerne rapport . Kontrolpanelet er normalt holdes i en out -of-the -way sted, såsom et skab. Kobl alle kabler, der er enten tilsluttet eller skruet ind i kontrolpanelet . Fjern de skruer, der omgiver kontrolpanelet med stjerneskruetrækker , hvis det er fastgjort til væggen. Træk kontrolpanelet ned fra væggen .
3

Placer en stige mod ydervæggen eller på altanen , så du kan klatre op for at nå alarmklokke , der er placeret der .

4

Fjern de sekskantede bolte fra hele alarmklokke med en hex driver. Træk alarmklokke off the wall pladen. Skær ledninger forbundet til alarmklokke med bidetang .
5.

Fjern træskruer fra alarmen plade med en stjerneskruetrækker. Træk alarm plade fra væggen
6

Fjern skruerne fra vindue og dør sensor plader med stjerneskruetrækker - . Sensorpladerne vil være på bunden af ​​vinduerne og den øverste del af vindueskarmen , kanterne af døre og den del af dørkarmen vender dørens kant.
7

Skær ledningerne sluttes til føleren plader med bidetang .


Hus Have © have.989214.com