Sådan tilføjes en røgalarm til dit trådløse Alarm System
En røgalarm er en " early warning system " , der advarer beboerne i hjemmet af forestående fare . For at forbedre sikkerheden i dit hjem trådløs tyverialarm system, tilføj en batteridrevet , trådløs røgalarm . Du kan erhverve en af ​​disse detektorer fra samme elektronik butik eller sikkerhed leverandør , hvor du har købt dit trådløse alarmanlæg. Alt hvad du behøver for at fuldføre denne opgave er et par husstand værktøjer , da det trådløse alarm system giver sit eget trådløse netværk mellem den og detector.Things du har brug
batteri /batterier
Phillips guldsmedens skruetrækker
Flat kanter guldsmedens skruetrækker
Træskruer myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Indtast adgangskoden til det trådløse alarmanlæg kontrolpanel. Deaktivere systemet for varigheden af ​​tid, du vil installere den trådløse røgalarm .
2.

Beslut dig for en placering til batteridrevet , trådløs røgalarm . Åbn låget til batterirummet på bagsiden , og indsæt et kompatibelt batteri eller batterier i batterirummet. Hvis en skrue først skal fjernes , fjern skruen med en Phillips guldsmedens skruetrækker .
3

Sæt spidsen af ​​en flade kanter guldsmedens skruetrækker ind i sprækken på de to klik hjul og rotere dem til en kode indstilling. Klik for eksempel på hjul en på "A" og klik på hjul to på "1". Hvis indstillingerne ændres med kontakter i stedet , flip kontakterne med spidsen af ​​skruetrækkeren til at danne en kode sekvens . Luk låget og sæt skruen , hvis man er til stede .
4

Fjern papiret opbakning fra bagsiden af ​​detektoren. Placer en stige mod væggen, hvor du vil placere detektoren. Placer detektoren mod væggen , lige under loftet. Skub detektoren mod væggen for at holde det på overfladen ; hvis der ikke er selvklæbende bagside på detektoren , fastgøre detektoren på væggen med træskruer med en stjerneskruetrækker.
5.

Reactive betjeningspanelet , så det trådløse alarmanlæg igen fungerer. Vælg " System setup" eller tilsvarende ( afhængig af fabrikat for det trådløse alarm system) fra kontrolpanelet hovedmenu. Vælg sektionen "Input" i systemmenuen . Tilføj kodesekvensen var input i detektoren i indgangssektionen . Retur kontrolpanelet til sin hovedmenu.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com