Hvorfor Home Security Systems skal bruge en telefon
? Hjem sikringssystemer kan give værdifuld tryghed til boligejere og lejere , der ønsker at beskytte sig mod indbrud. Men det kan være forvirrende ved første , hvorfor et hjem sikringssystem kræver en telefonlinie - især i betragtning af , at en indbrudstyv kan skære en telefonlinje. Overvåget Systems

Mange elektroniske hjem sikringssystemer kommer med evnen til at kontakte vagtselskab , der har installeret dem, når alarmen er slået fra. Til gengæld for et abonnement , vil disse virksomheder først forsøge at kontakte boligejer at kontrollere mod falske alarmer , derefter straks kontakte myndighederne . Nogle systemer kræver automatisk myndighederne .
Self- Overvåget

Nogle sikkerhed i hjemmet systemer giver dig mulighed for at programmere det kaldte nummer , når alarmen er udløst. Dette giver husejere eller virksomhedsejere til at programmere deres egne mobilnumre i alarmerne , så de er de første til at vide om en advarsel , og kan reagere i overensstemmelse hermed .

Mangler

Professionelle indbrudstyve indse, at sikkerhed i hjemmet systemer skal bruge telefonlinjer til at kontakte kontrolcentralen og politiet. Derfor bør telefonlinjen anvendes af sikkerhedssystemet ideelt ind i huset fra undergrunden , og styres af en samledåse placeret i hjemmet. Ellers kunne en erfaren indbrudstyv deaktivere telefonlinje fra uden for huset.
Trådløs Alarm Overvågning

Nogle alarm virksomheder er begyndt at tage fat på ovennævnte fejl ved betjening af alarmen systemet over mobiltelefonen netværk. Alarmen har sin egen cellulære transponder , der gør opkald. Dette ville reelt forpurre en indbrudstyv , der ville have nogen måde at stoppe de opkald , før de bryder i , modregning alarmen og fik de automatiske cellulære opkald til politiet , vagtselskab og andre, der er programmeret ind i systemet.


Hus Have © have.989214.com