Home Security & Overvågningssystemer
Formålet med ethvert hjem sikringssystem er at tilskynde den dårlige fyr til at flytte sammen til en anden , mere attraktiv potentiel hus at røve . Nogle husejere installere dem på grund af specifikke hændelser i nabolaget , mens andre er generelt bekymret over opfattelsen af ​​stigende kriminalitet . DIY eller Professional

sikkerheds-og overvågningssystemer kan installeres af boligejer eller professionelt udført . Komplette pakker til begge er tilgængelige på mange hjem forbedring og elektroniske butikker og er blevet simpelt nok, at det kun tager grundlæggende færdigheder til at sætte en i.
Basic Security System

Et sikkerhedssystem består normalt af sensorer på døre og nogle gange vinduer. Ofte en bevægelsesdetektor på indersiden er inkluderet. Tastaturet tænder og slukker systemet og kan have en panik-knap til øjeblikkeligt udløse en højlydt alarm . Mere avancerede controllere muliggøre forvaltningen af ​​systemet via telefon eller internettet. Et professionelt system er normalt overvåges af et eksternt firma for et månedligt gebyr til husejeren . Hvis alarmen lyder, kan skærmene ringe boligejer at se, om alt er godt eller anmelde det lokale politi.
Kamera Overvågning

En grundlæggende overvågningssystem er normalt en til fire kameraer sat omkring det ydre af hjemmet. Man kan være dedikeret til at lade boligejer at se, hvem der er ved hoveddøren , før du åbner den. En mere sofistikeret system er trådløs og registrerer alle de bevægelse kameraet ser på en harddisk . Ofte er styrbar via internettet og med den rigtige adgangskode videoen kan ses på enhver computer med en internetforbindelse.
Layered Defense

Sikring af et hjem med elektronik bør kun være en del af et hjem lagdelt forsvar . Korrekt udendørs belysning, nægte et skjulested plads omkring værftet og have stærke vinduer og døre er alle vigtige. Kriminelle pick lette mål af muligheder , og hvis de mener, dit hjem er sikkert , de vil se andre steder.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com