Sådan Bloker en trådløs alarm
En trådløs alarm bruger en indbygget Wi -Fi- netværk til at forbinde sensorer placeret overalt i hjemmet med en " kommandocentral " kontrolpanel. En defekt alarm sensor kan forårsage trådløse alarmsystem til at fungere uregelmæssigt , udsende falske alarmsignaler, der kan forstyrre husets beboere samt vænne dem til en reel trussel. At blokere eller deaktivere alarmen sensor, der er årsag til trådløse alarm skal modregnes , koble den fra systemet helt , da dette ikke vil lukke hele systemet ned. Proceduren svarer om føleren er forbundet til et vindue eller en dør , selv om der er små variationer mellem de to. Et par husstand værktøjer er alle, der er needed.Things du har brug
stjerneskruetrækker
Metal spartel myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Indtast den korrekte adgangskode i det trådløse alarmanlæg kontrolpanel. Frakoble trådløse alarmanlæg midlertidigt ved at udføre den nødvendige kommando sekvens i menuerne. Denne procedure vil variere , afhængig af mærke af systemet, og kan kræve at kontakte en off- site overvågning service først at informere dem om, at systemet er ved at blive slået .
2

Åbn et vindue , der bliver beskyttet af en alarm sensor. Fjern skruerne fra omkring føleren plade fastgjort til bunden af ​​vinduet med en stjerneskruetrækker. Hvis pladen er limet til bunden af ​​vinduet , skal du indsætte en kant af en spartel under pladen i det ene hjørne , løft op og træk sensoren slukket .
3

Fjern sensoren . plade -modtager, som er i vindueskarmen på samme måde, som du fjernede sensor plade
4

Fjern skruerne i alarmsender til væggen ved siden af ​​eller under vindueskarmen - brug stjerneskruetrækker til at fjerne skruerne . Placer senderen og vedlagte sensor plade modtager og sender pladen til side , hvis du ønsker at beholde dem.
5

Åbn en dør, der er beskyttet af en alarm sensor. Fjern skruerne fra omkring føleren plade fastgjort til den nederste kant af døren med en stjerneskruetrækker. Hvis pladen er limet , skal du indsætte en kant af en spartel under pladen i det ene hjørne , løft op og træk sensoren slukket .
6

Fjern sensoren plade modtageren på den nederste kant af døren ramme , står i kanten af ​​døren, på samme måde, som du fjernede sensor plade .
7.

Fjern skruerne i alarmsender til væggen ved siden af ​​dørkarmen , ved hjælp af Phillips skruetrækker. Placer senderen og vedlagte sensor plade modtager og sender pladen til side , hvis du ønsker at beholde dem.
8

Fjern alarm sensor , der bliver koblet fra alarmsystemet på passende " synkronisering " menuen side på kontrolpanelet LCD-skærm. Vend tilbage til hovedmenuen og opruste systemet ved at indtaste adgangskoden. Kontakt off-site målestation , hvis der er en, for at informere dem om, at det trådløse alarmanlæg er igen aktiv .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com