Sådan foretages fejlfinding af en FIREX 120-5388 røgalarm
Den FIREX 120-5388 røgalarm som bruger vekselstrøm og et batteri backup kræver regelmæssig fejlfinding og vedligeholdelse for at fungere ordentligt. Essential for både boliger og kontorer , er FIREX 120-5388 alarmer forbundet til lyd slukkes samtidig. Inspektion og rengøring af dine røgalarmer ikke kun øger følsomheden , men også mindsker chancerne for falske alarmer og fremmer levetiden . Regelmæssig vedligeholdelse trin er både enkel og nødvendigt at forbedre safety.Things du har brug
Støvsuger
Damp klud myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Sørg FIREX 120-5388 røgalarmer er sluttet til vekselstrøm , hvis de ikke arbejder .
2

Tag din FIREX 120-5388 røg alarm fra væggen , hvis du hører en konstant bip omkring en gang i minuttet .

3

Åbn batterirummet og fjern de gamle batterier. Isæt nye batterier. FIREX 120-5388 røgalarmer anvende 9 Volt alkaline batterier .
4

Fjern enheden fra væggen , hvis det lyder uønskede alarmer . Ved hjælp af en slange knyttet til en støvsuger , støvsuge alle sider og låg i din røg alarm . Vakuum alle udluftninger til at fjerne snavs og andet fra den sensing kammer .
5.

Tag batterierne . Ved hjælp af en fugtig klud , rengøre røg alarm dækning. Åbn ikke røgalarm eller forsøge at rense indersiden.
6

Tryk på testknappen på din røgalarm i mindst fem sekunder. Alarmen Hornet skal lyde. Hvis alarmen ikke lyder , så sørg for at batterierne er isat korrekt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com