Sådan deaktiveres en Sensor Alarm
Et hjem sensor alarm gør brug af individuelle sensormoduler at beskytte entranceways til hjemmet. Du kan deaktivere en specifik sensor alarm, hvis der er behov - for eksempel, hvis du er remodeling et bestemt rum , men ønsker de andre sensorer i hjemmet aktive i løbet af projektet. Procedurerne for at deaktivere en sensor alarm er ligetil og på ethvert tidspunkt . Et par husstand værktøjer er needed.Things du har brug
stjerneskruetrækker
Phillips guldsmedens skruetrækker myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Indtast adgangskoden ind i sensoren alarm kontrol panel. Vælg " Indstillinger" for at placere kontrolpanelet i "Standby " mode . Åbn kontrolpanelet låg ; i nogle tilfælde skal du først fjerne skruerne med en stjerneskruetrækker . Frakobl batteriet fører til backup batteri i kontrolpanelet sag. Trip bryderen , der leverer strøm til kontrolpanelet , eller hvis betjeningspanelet virker ud af et strømkabel , skal du tage ledningen ud af stikkontakten for at deaktivere betjeningspanelet .
2

Brug en stjerneskruetrækker til at løsne skruerne på sensor - modtagende plade monteres ved siden af ​​dørkarmen eller under vindueskarmen. Slap ledningerne fra omkring skruerne. Fjern ledningerne til at deaktivere sensoren er fastgjort til døren eller vinduet .
3

Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne de skruer, der holder trådløse sensor sender den til den side af døren eller under vindueskarmen. Åbn batteri - låget på bagsiden af ​​senderen ; i nogle tilfælde skal du først fjerne skruerne med en stjerneskruetrækker guldsmedens skruetrækker . Afbryd og fjerne batteriet eller batterierne inde i rummet for at deaktivere senderen og sensoren forbundet til det.
4

Sæt kontakten fører til backup batteri . Luk låget og sæt skruerne , hvis der er nogen . Retur strøm til kontrolpanelet fra afbryder kassen. Indtast adgangskoden i kontrolpanelet for at reaktive alarmen .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com