Sådan Monitor med bevægelsessensorer
Der findes forskellige typer af bevægelsessensorer , der kan bruges i et hjem. De teknologier, der anvendes til at drive den bevægelsesføler omfatte passive infrarøde ( usynlige ) lys , laser sensorer og vibrationer afsløring , blandt andre typer. Passive bevægelsessensorer er fælles til husholdningsbrug , på grund af deres lave omkostninger og hurtig opsætning , og er bredt tilgængelige fra hobby butikker og vælg hjemmet og haven forsyning shops.Things du har brug
Ladder
Træskruer hoteltilbud stjerneskruetrækker
Phillips guldsmedens skruetrækker myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Corner Mount
1

placere en stige mod væggen.
2

Mount en bevægelsessensor i toppen af væggen i et hjørne lige under loftet , ved hjælp af træ skruer og en stjerneskruetrækker.
3

Vinkel linsen foran den bevægelsesføler mod midten af rummet eller område i en 45 graders vinkel , så det kan registrere bevægelse i hele længden af ​​området.
Pet Forebyggelse
4

Hold bevægelsesføleren hovedet
5

Mount bevægelsesføleren på væggen , ved hjælp af træ skruer og en stjerneskruetrækker , omkring 4 meter op fra bunden af væggen.
6

Juster linsen foran den bevægelsesføler , så den er parallel med gulvet.
7.

Vinkel sensor linsen lidt op, så kæledyr og små børn er under linsen synsfelt . hoteltilbud
8

har et lille barn eller kæledyr gåtur under bevægelsesføleren med sikkerhedssystemet tændt for at kontrollere, at de ikke vil aktivere sensoren .
Juster Controls

9

Åbn kontrolpanelet låg på siden eller i bunden af ​​hver bevægelsessensor ; hvis en skrue bruges til at holde låget på plads , løsnes skruen først med en stjerneskruetrækker.
10

Indstil "Dag /Dusk " ringe inde i rummet til " Day ", hvis bevægelsesføleren anvendes indendørs , og " Dusk ", hvis bevægelsesføleren anvendes udendørs .
11

Juster bevægelsessensor s aktivering hastighed ( " følsomhed" dial ) helt halvvejs på sensorer bruges indendørs for at undgå en falsk alarm og helt mod uret på sensorer bruges udendørs til øjeblikkeligt at aktivere en lys knyttet til dem.
12

Juster længden af ​​den tid lyssensor forbliver belyst . For en udendørs bevægelsessensor , justere "Time " dial til 15 sekunder af belysning.
13

Luk låget og eventuelt stramme skruen med en stjerneskruetrækker.

Hus Have © have.989214.com