DIY Trådløse alarmanlæg
En trådløs alarm kan aktivere et lys eller et horn til at advare beboerne i et hus, en ubuden gæst har indtastet. For at gøre en hybrid trådløs alarm , der bruger en sirene drevet af husets el erhverve hornet fra en isenkræmmer og en trådløs kit alarm fra et sikkerhedssynspunkt levering butik. Værktøjer, der er almindeligt forekommende i hjemmet vil være behov for, som vil en grundlæggende forståelse af, hvordan el works.Things du har brug
Sensor plader
Træskruer
stjerneskruetrækker
kærv skruetrækker hoteltilbud trådløse sendere
Batterier
Trådløs modtager
Siren , vekselstrøm
Electric wire spole , 16- gauage
Bidetang ruler
Afisoleringstang myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Åbn det vindue, der vil blive beskyttet af den trådløse alarm. Placer en sensor plade mod vinduet bund. Skru træskruer gennem hullerne i sensoren plade og ind i vinduet med en skruetrækker.
2

Placer en sensor - modtagende plade i vindueskarmen , direkte under sensoren plade, således at de to vil røre når vinduet er lukket. Skru træskruer gennem hullerne i sensoren - modtagende plade og ind i vindueskarmen med en skruetrækker.
3

Slukke den trådløse sender, der er forbundet til sensoren - modtagende plade med ledninger , så bagsiden vender mod dig . Fjern låget til batterirummet fra bagsiden. Placer den korrekte type og antallet af batterier i batterirummet , og luk låget . Sæt skruen .
4

Drej den trådløse sender over, så den forreste vender mod dig . Placer senderen under vindueskarmen , på væggen. Sæt træskruer ind i hullerne på siderne af senderen. Stram skruerne i væggen med en skruetrækker.
5.

Placer den trådløse modtager i et rum, der er central i huset. Sæt den trådløse modtager netledning i en stikkontakt til strøm . Tryk på "Sync " knappen på senderen og modtageren til at synkronisere de to sammen . Installere ekstra vindue sensorer til at beskytte så mange vinduer , som du ønsker .
6

Gå til sikringsboksen og trippe maksimalafbryderen , der leverer strøm til rummet. Fjern skruerne fra stikkontakten væg plade. Træk pladen ned fra væggen , og læg den til side .
7.

Løsn de to skruer på siden af ​​netstikket modul, der nu afsløret. Pak de afisolerede ender af de to power ledninger forbundet til AC -drevne sirene omkring skruerne , så den sorte ledning er omkring den skrue, der allerede har en sort ledning viklet omkring det, og den hvide ledning er omkring den skrue, der allerede har en hvid tråd omkring den. Spænd skruerne .
8

stikke et hak i hjørnet af væggen med en hobbykniv . Placer ledningerne ind i hakket og returnere væg plade over netstikket modulet. Sæt væggen plade skruer .
9.

Skær to 1 -fods længder af elektrisk ledning fra spolen ved hjælp af bidetang . Strip 1/2 tomme af isolering fra begge ender af begge ledninger med en wire strippere . Løsn de to skruer på bagsiden af ​​sirenen med en skruetrækker. Sno den udsatte ende af en ledning omkring hver skrue. Spænd skruerne .
10

Placer sirenen på væggen. Skru sirenen til væggen med træskruer .
11

Løsn de to skruer på modtageren , der er mærket " Aux " out --- kan det præcise navn være forskelligt afhængigt af producenten --- ved hjælp af fingrene . Wrap en udsat ende af hver af de to ledninger forbundet til sirenen omkring skruerne på receiveren. Spænd skruerne. Genopret den elektriske strøm ved sikringsboksen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com