Instruktioner til Reparation af en Simon Alarm
En Simon Alarm er et sikkerhedssystem, der registrerer kulilte , brand og indbrud . Reparer din enhed ved at starte en sensor test for at kontrollere, om en følerfejl , snubler sensorerne og udfører en telefon test for at sikre kommunikationen mellem sikkerhedssystem, din personsøger og kontrolcentralen fungerer. Instruktioner
1

Test sensorerne ved at trykke på "System Status" -knappen og lytte efter hvilke sensorer mislykkedes. Åbn dækslet panelet og brug knapperne til at indtaste master adgangskode. Tryk på " Test " knappen , vent på panelet til at annoncere " Sensor test" og tryk på knappen "Udført" . Panelet stemmemeddelelser dig med en liste over de programmerede sensorer, der har brug for test.
2

Trip sensorerne på listen, og hvis sensoren kommunikerer succesfuldt det er fjernet fra listen. Tryk på " Udført", når alle sensorer er blevet testet og " Sensortest komplet " er annonceret. Tryk på " Annuller" eller " Done ", hvis du ønsker at afslutte en test. Ring til din sikkerhed forhandler, hvis en sensor test mislykkes.
3

Udfør en telefon test ved at åbne låget panel og indtaste master adgangskode. Tryk på knappen "Test" to gange, hører telefon test annonceringen af og skub "Done ". Panelet annoncerer "Phone test OK" inden for tre minutter , hvis testen er vellykket. "System Status" for lys og panelet annoncerer "Phone kommunikation fiasko" inden for 10 minutter , hvis telefonen mislykkes . Ring til dit sikkerhedssystem forhandler, hvis testen mislykkes .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com