Sådan Alarm dine vægge
En trådløs hjem alarm sikrer et hjem ved at give en advarsel , hvis nogen skulle komme ind gennem en dør eller et vindue . Til alarm en væg i dit hjem , at nogen kunne bryde igennem , tilføje en vibration sensor til det trådløse hjem tyverialarm , du allerede har på plads . Den vibration sensor kan erhverves fra det samme sted, hvor du fik det trådløse hjem alarm og er forbundet på en lignende måde som for en dør eller et vindue sensor. Ingen huller skal bores i væggen. Ting du skal hoteltilbud Trådløs hjemme alarm
Vibration sensor ruler
Afisoleringstang
Trådløs sender
Phillips guldsmedens skruetrækker
Batterier
Træskruer
stjerneskruetrækker myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Strip en 1/2 tomme af isolering fra enderne af de to ledninger , der er knyttet til den vibration sensor hjælp af en wire strippere . Hvis ledningerne ender i et stik , ignorere dette punkt.
2

Fjern papiret opbakning fra den ene side af vibration sensor . Placer den klæbende side af vibration sensor mod væggen , på omtrent midtvejs mellem gulv og loft .
3

Tryk sensoren mod væggen for at klæbe de to sammen . Lad sensoren alene i 3 til 4 timer for limen at indstille , før du fortsætter
4

Løsn de to skruer på den øverste ende af den trådløse sender med en Phillips guldsmedens skruetrækker . ; hvis der ikke er skruer , ignorere dette punkt. Åbn låget til batterirummet på bagsiden , og indsæt batterierne i batterirummet . Luk låget
5

Vind den udsatte ende af ledningerne fra vibration sensor omkring de to skruer på senderen og spænd skruerne. ; hvis der ikke er skruer på senderen , sætte stikket i slutningen af ledninger fastgjort til sensoren i stikket på enden af ​​senderen i stedet.
6

Holde den trådløse sender med batteri låg vender væk fra dig. Anbring den trådløse sender på væggen. Kør træskruer gennem forborede huller i siderne af senderen og ind i væggen ved hjælp af en stjerneskruetrækker.
7.

Gå til kontrolpanelet trådløs. Indtast adgangskoden for at frakoble systemet . Navigere gennem menuerne , indtil du kommer til " Configuration " (eller tilsvarende navngivne ) menuen. Adgang til menuen
8

Kontroller afkrydsningsfelt eller køre " Wizard" setup - . Afhængig af mærke af kontrolpanelet - for at føje vibration sensor til de sensorer, at kontrolpanelet skærme. Hvis der er ingen konfiguration eller " Wizard" opsætning, synkronisere vibration sensor til kontrolpanelet ved at trykke på "Sync " eller tilsvarende navngivne knap på både kontrolpanelet og den trådløse sender er forbundet til sensoren.
9

Naviger til kontrolpanelet hovedmenu. Indtast adgangskoden for at tilkoble systemet . Ethvert forsøg på at bryde muren vil nu udløse alarmen .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com