Sådan foretages fejlfinding af en tank Alert Alarm
En tank alarm alarm er et elektronisk system , der overvåger flydende niveauer i sump pumpe bassiner , spildevandstanke , spildevand og andre ikke- drikkevandssystemer . Alarmen udløser en advarsel horn , når den registrerer truende flydende niveauer. Alarmen er også brugt i hjem med septiktanke og omfatter indendørs og udendørs modeller. Visse systemer kan tjene som høj - eller lav-niveau alarmer baseret på svømmerafbryder model. Regelmæssig inspektion og vedligeholdelse af alarmen kan optimere funktion og fortsatte use.Things du har brug
Volt meter myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Kontroller skrueterminaler. Disse klemmer anvendes udelukkende til svømmerafbryderen og bør ikke være sluttet til en ekstern strømkilde. Tilslutning af terminalerne til en ekstern strømkilde kan beskadige systemet.
2

Kontroller alarmkredse for kontinuitet , hvis strømmen er slukket , mens alarmen er sat i. Afbryd strømmen fra alarmen. Vedhæft et volt meter til de flade stik terminaler. Hvis volt meter angiver ingen kontinuitet returnere alarmen til producenten.
3

Kontroller flydekontakten hvis advarselslampe og alarm horn den er slukket , mens svømmerafbryderen er tændt. Undersøg alarmsystemet strømkablet for skader. Bekræft, at intet er i vejen for svømmerafbryderen ikke bevæger sig og inspicere svømmerafbryderen kablet for eventuelle skader. Udskift beskadigede ledninger eller niveauafbryder.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com