Hvordan til at omprogrammere et alarmsystem
En alarm system er designet til at modtage en konstant forsyning af elektricitet til funktion.Hvis batteri backup, der tager over i tilfælde af en strømafbrydelse er kun i stand til at levere den nødvendige elektricitet til et minimum af tid, før du lukker . Du skal omprogrammere en alarm, der har mistet al strøm , fordi den er vendt tilbage til sin standard tilstand . Omprogrammering Proceduren er ligetil og lignende , med mindre forskelle , for alle fabrikater af hjem alarmsystemer , der bruger electricity.Things du har brug
Instruktionsbog
Assistant
stjerneskruetrækker
Mobiltelefoner

Vis Flere Instruktioner
1

Find brugsanvisningen , der fulgte med alarmsystem til at få standard montørkoden . Hvis der ikke er nogen manual, skal du kontakte producenten for at få koden .
2

Gå til sikringsboksen og trippe maksimalafbryderen leverer elektrisk strøm til alarmsystemet styreboks . Have en assistent stå ved breaker kassen.
3

Fjern skruerne fra dækslet af alarmsystemet kontrolpanel ved hjælp af Philips skruetrækker. Kontrolpanelet er typisk i et skab eller out-of -the- måde placering , men ikke i kælderen , hvor det kræver for mange kræfter på at komme til i en nødsituation.
4

Træk dækslet af alarmsystemet kontrolpanel. Hvis der er låsning faner eller et hængsel , skubbe på fanerne eller svinge dækslet åbent , før du trækker det ud.
5.

Løsn batteriets kontaktpunkter fanerne på toppen af ​​batteriet inde i kontrolpanelet , ved hjælp af fingrene . Bemærk hvilken farve ledning er viklet omkring hver skrue.
6

Træk knasterne er knyttet til de ledninger fra omkring fanerne. Lad fem eller seks minutter passere. Placer lapperne er knyttet til de ledninger tilbage omkring tapperne på samme måde, som de oprindeligt var . Spænd skruerne .
7.

Anbring dækslet tilbage på kontrolpanelet ved at vende den procedure for at fjerne det. Sæt skruerne .
8

Kald familiemedlem på sin mobiltelefon . Sig til ham eller hende til at vende afbryder for at genoprette strømmen til kontrolpanelet på tæller til tre .
9.

Tæl op til tre. Tryk på knappen "*" ( stjerne ) på tastaturet på samme tid som du trykker på "#" ( pund )-knappen , når du siger det nummer tre . Fortæl familiemedlem at lukke breaker dæksel. Slip tasterne på tastaturet og afbryde din telefonsamtale.
10

Indtast montørkode i tastaturet til at låse programmering skærme. Følg gennem menuskærmene at omkonfigurere alarmen til at matche de parametre sensorerne installeret.
11

Reset standard adgangskode til en adgangskode , som du vælger . Vend tilbage til hovedskærmen. Indtast din adgangskode til reaktive alarmsystemet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com