Hvordan kan Electronic Security Systems Hjælp til at afværge kriminalitet
? Ifølge US Census Bureau, i 2008 var der 360.000 røverier, 1,9 millioner indbrud og 5,6 millioner tyveri tyverier ( lommetyveri , pung snatching , butikstyveri , osv.). Det er de laveste røveri og berigelseskriminalitet numre i næsten 20 år , der repræsenterer en betydelig nedgang i denne type af kriminel aktivitet. Stadig ifølge FBI Uniform rapport Kriminalitet opstår en berigelseskriminalitet hvert 3,4 sekund . Kriminelle fortsat aktivt at forfølge muligheder , men eksperter tror, ​​mange fokuserer deres indsats på mål uden elektroniske sikkerhedssystemer. Boligområder

Forskere ved Rutgers University gennemført en fem-årig undersøgelse mellem 2001 og 2005 , at fastslå, at en bolig alarmsystem reduceret chancerne for at blive ramt af kriminelle, der finder disse hjem mindre tiltrækkende . Tilstedeværelsen af ​​et alarmsystem øger risikoen for at blive opdaget og pågrebet sammenlignet med en bolig , der ikke har en alarm. CrimeDoctor.com tyder dog på, at den afskrækkende værdi er kun til stede, hvis et vagtselskab græsplæne tegn eller vindue mærkat er synlig på beboelsesejendomme, eller hvis tyven har en anden måde at vide på forhånd, at hjemmet har et elektronisk sikkerhedssystem.
skoler

Hvad angår brugen af ​​lukkede TV (CCTV) elektroniske sikkerhedsforanstaltninger i skoler , US Department of Justice bemærker, at kameraerne afskrække dårlig opførsel af både studerende og medarbejdere. I fortiden, var de fleste skole disciplin baseret på rygter eller vidneudsagn , som kan gendrives , og ofte bundet hænderne på skole embedsmænd . Desuden vil nogle forældre heftigt proklamere deres barns uskyld og protestere enhver påtale eller straf. Men opfange tegn på en videooptagelse efterlader ingen gråzone eller vrikke plads til enten studerende eller ansat lovovertrædere og tavshed skeptiske forældre. Endelighed og conclusiveness at video-optagelser giver en stærk afskrækkende for upassende opførsel på skolens grund .
Public Videoovervågning

Brian Kirk , skriver i " Metropolis , "bemærkede , at hele byen kameraer mindske kriminaliteten betydeligt i nogle områder. I Philadelphia, havde byens kameraer resulteret i 214 anholdelser Fra begyndelsen af ​​2010 og var blevet brugt til at hjælpe politiet 1.300 gange siden 2006. Chicagos kameraer løst mere end 6.000 forbrydelser mellem 2006 og begyndelsen af ​​2010. Data fra 2009 viser, at CCTV-kameraer har resulteret i 1.725 anholdelser i byen Baltimore . Kendskab til sådanne statistikker om effektiviteten af ​​kameraer kan afskrække potentielle forbrydere.
Tvetydige oplysninger

Når det er offentligt bekendtgjort, at CCTV-kameraer vil blive installeret i visse områder , der er et fald af kriminalitet i disse områder, men forbrydere kan blot flytte til uovervågede områder. Men når bestemte steder ikke er annonceret, men ønsker at blive kriminelle bliver gjort opmærksom på overvågningsprogrammet i almindelighed, indenrigsministeriet Policing og reducere kriminaliteten Enheden rapporterer, at frygten for det ukendte fungerer som en afskrækkende virkning.


Hus Have © have.989214.com