Hvorfor er min Tyverialarmer Bip
? En tyverialarm er designet til at yde beskyttelse ved at advare boligejer og vagtcentralen af potentielle trusler og problemer. Dog kan dette mål kun nås, hvis sikkerhedssystemet fungerer korrekt. En bipper tyverialarm angiver, at der enten er en fejl i systemet , et kommunikationsproblem , eller en anden fejl , der skal korrigeres for at genoprette sikkerhedssystem til driftsstatus . Low Battery /strømsvigt

bipper tyverialarm kan indikere magt gik ud og alarmsystemet batteriet er lavt. I tilfælde af strømsvigt , batteriet er en backup for at sikre alarmsystemet fortsætter med at arbejde . I gennemsnit batteriet holder tre til fem år , så hvis det ikke er blevet erstattet i denne tidsramme, eller hvis du har oplevet udvidede strømsvigt på en regelmæssig basis , kan dette være problemet.

defekt transformer

en bippende tyverialarm kan også være tegn på en defekt transformer . Transformatoren leverer strøm til alarmsystemet , men det er forskelligt fra det faktiske strømforsyning. Det er også muligt, at selve transformeren ikke kan være defekt, men en af ​​de ledninger , der forbinder det kan være defekt.
Telefon Fejlfunktion

En telefon - relateret problem kan også forårsage en tyverialarm til at bippe . Det kan være et internt problem med boligejer telefon eller en ekstern problem med telefonlinjen. En anden overvejelse : Når sikkerhedssystemet er aktiveret, er det automatisk ringer alarmen virksomhedens overvågningscenter at rapportere en indtrængen. Nogle indbrudstyve vil skille telefonlinjen for at forhindre dette .
Aktiveret Chime Feature
p Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning , mest tyverialarmer har en dørklokke . Når en udvendig dør åbnes , alarmen udsender to eller tre korte bip til at anmelde husejere , at nogen har indtastet eller afsluttet i hjemmet , eller måske blev døren ikke lukkes tæt og er nu på klem . Dørklokke funktion kan nemt aktiveres eller deactived ved at indtaste en specifik sekvens af tal, som enten vil være i boligejer sikringssystem manuel eller kan opnås fra alarmen selskab .

Hus Have © have.989214.com