Måder at forhindre et indbrud
Frygten for at have et hjem brudt ind i, er en, der er gyldig. I 2009 skønnede CBS News over 6 millioner hjem blev brudt ind i hvert eneste år i USA. Et hjem invasion kan føre til skader på ejendom og tab , mulig fysisk skade til husejeren og helt sikkert en frygt for personlig sikkerhed inden for ens eget hjem. Der er trin husejere kan tage for at mindske risikoen for indbrud i deres hjem og få lidt fred i sindet . Lås altid Døre og Vinduer

fungerende låse er en stor afskrækkende på hjemmet invasioner . Det er vigtigt at sikre låse på døre og vinduer er i god stand og kan ikke åbnes let udefra. Tilføjelse af en deadbolt lås på eventuelle døre, der fører udenfor kan give yderligere beskyttelse mod hjem invasion . Hængslerne på en dør , bør også være placeret på indersiden af ​​døre, der fører udenfor for at hjælpe med at forhindre indbrud .
Display Alarmsystem Signs

En potentiel røver kan være mere tilbageholdende med at prøve og bryde ind i et hjem, hvis han mener, at huset er beskyttet af et alarmsystem . Selv om det er sandt alarmsystemer kan være dyrt , er en boligejer ikke faktisk nødt til at have en til at gøre en potentiel indbrudstyv tror, ​​hun gør. Visning af et alarmsystem tegn på et klart synligt område , selv om huset ikke er beskyttet af et alarmsystem kan mindske indbrud potentiale.

Lock eldåser

Placering af en lås på el-bokse er en vigtig måde at beskytte et hjem mod indbrud . Dette er især tilfældet, hvis et hjem også er beskyttet af en elektrisk drevet alarmsystem. En ulåst elektrisk felt ville tillade en røver at slukke for strømmen til alarmsystemet , samt tillade ham at slukke noget lys , der kan være på , og dermed lade ham til at bryde ind i et hjem i ly af mørket.


Hold områder uden for hjemmet veloplyst

Lights funktion som en stor afskrækkende på en person, der forsøger at bryde ind i et hjem . Thieves er mindre tilbøjelige til at bryde ind i et hjem, hvis de let kan ses fra gaden af ​​enhver forbipasserende. Hver udvendig dør i et hjem skal være oplyst af en pære på mindst 40 watt . Bevægelsesdetektor lys giver ekstra sikkerhed , da de vil give væk endnu lysere lys, når en røver bevæger sig uden for hjemmet .
Tænde lys når på ferie

Det er vigtigt, at holde nogle lys på indersiden af ​​et hus, når beboerne er væk i en længere periode. Hvis det viser ingen indvendige lys bliver tændt i et par nætter i træk, er det en klar indikator for, at beboerne er væk til nogen, der måske ønsker at bryde ind i hjemmet. Leaving lys på inde i huset hele dagen og hele natten kan også være et signal til potentielle røvere , at ingen er hjemme . Når du går væk på ferie, bør husejere sætte lys på en tilfældig timer . Dette vil gøre det muligt lys til at tænde automatisk hver aften på forskellige tidspunkter , så det ser huset er beboet .

Luk Gardiner og Skjul Dyre Bokse

En potentiel tyv vil være mere tilbøjelige til at risikere at bryde ind i et hjem, hvis han ved, der er dyre ting indeni. Det er vigtigt at holde gardiner trukket , især om natten , så forbipasserende ikke kan se ind i hjem og tage en opgørelse over , hvad den indeholder. Tilsvarende bør kasser dyre ting som computere og gigantiske plasma-tv være skjult af syne på papirkurven dag . En tom kasse til en udgiftspost sidder på kantstenen for nogen at se kunne lokke en røver til hjemmet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com