Installationen & Klassificering af Tyverialarmer & Holdup Alarm Systems
En række indbrudstyv og holdup alarmsystemer beskytter private hjem og virksomheder fra at blive ofre for kriminalitet. De er en vigtig sikkerhed redskab til at forebygge indbrudstyve og varsko de offentlige myndigheder til et røveri i gang. Valg af en alarm afhænger af din placering, strukturer har behov for beskyttelse og typen af ​​sikkerhedstrusler kunne du står overfor. Installation

Hjem og business alarmsystemer deler den samme kerne design udnytte en central enhed til at forbinde med en off-site overvågningssystem via en telefonlinje eller en trådløs forbindelse . Alle sensorer, enten med kabel eller trådløs, og tavse alarmknapper relæ til hovedenheden .
Silent Alarm

Silent alarmsystemer er ideelle til ethvert sted, hvor en hold- op eller røveri kan forekomme. Systemet anvender touch pads eller knapper placeret i hemmelige steder i en bygning , som regel under en tæller eller i en skrivebordsskuffe eller out-of -sight sted . Når nogen aktiverer alarmen , sender den et signal til alarmovervågning selskab til at alarmere politiet. Disse alarmer er det første forsvar i banker og finansielle institutioner , der giver arbejdstagerne til at aktivere alarmen uden røveren kende . Udløseren knap eller puder kan være direkte forbundet til hovedalarmen panel eller gøre brug af trådløs teknologi.
Indrejse Alarm

Adgangskrav alarmer er en effektiv lav omkostninger alarmsystem. De udløses, når en post dør eller et vindue flyttes fra sin faste stilling. Denne type alarm bruges ofte i private hjem , og giver beskyttelse både dag og nat mod indbrudstyve og uønskede gæster . Alarmen består af et magnetisk pude placeret på både vinduet eller døren og dens ramme. Når kontakten er brudt , fordi objektet er ved at blive åbnet , sensoren sætter en alarm .

Motion Detector

bevægelsesdetektor alarmsystemer bruge teknologien til at øge effektiviteten af ​​indrejse alarmer. Wired eller trådløse sensorer placeret på strategiske steder advare alarmsystemet når der registreres bevægelse , modregning alarmen. Denne type alarm beskytter mod ubudne gæster i en bygning , når nogen kan muligvis få adgang fra et andet sted end et beskyttet indgang .
Lasersensor

En laser sensor alarm holder tyvene at komme ind beskyttede rum ved at bruge et lukket kredsløb laser eller infrarød stråle . Ethvert objekt passerer ind i stien og afbryde laser eller strålen sender et signal til at udløse en hørbar alarm og advare overvågning selskab . Disse alarmer er ideelle til ekstra følsomme områder eller som en sidste udvej sikkerhedsforanstaltning i en bank eller smykke butik hvælving .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com