# >> Hus Have >  >> Home Safety >> Hjem alarmsystemer >>
Hvordan man laver en Security Laser
Der er en high-tech måde at gøre alt , og næsten ingenting siger " high- tech" som en laserstråle. Laserstråler gøre næsten usynlige " snubletråd ", fordi de kun kan ses, når de afspejler off noget . Hvis luften er røgfyldte , støvede eller diset , vil strålerne dukke op ; men ellers kan du bygge en usynlig beskyttende perimeter alarm ved hjælp af en laser. Princippet er enkelt: Laseren rammer en fotodetektor . Når lyset er afbrudt , foto detektor kredsløb udløser en alarm, og tyven løber som en gal . Ting du skal
Laser pointer
AC-adapter
Tape eller stoffastgøringen såsom Velcro
Fotocelle (lys - afhængig modstand )
Små spejle
Tacky voks
Alarm kredsløb
Multimeter
Afisoleringstang
Loddekolbe myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

fjern kabinettet fra laser pointer og fjerne batteriet. Klip og bånd enderne af ledningerne i AC-adapteren , og tilslut adapteren til batteriets forbindelser ved hjælp af en loddekolbe . Vær sikker på at den passer til AC -adapter specs til laser diode krav og tråd den positive ledning til den positive tilslutning .
2

Sæt laseren til væggen nær det område, du ønsker at beskytte . For eksempel kan du sætte den i nærheden af ​​nederste venstre hjørne af en åben dør , pegede at ramme på kanten af ​​den anden side af døren. Du kan tape det , fastgør den med stoffastgøringen , eller bruge uanset vedhæftet fil , du foretrækker.
3

Placer et spejl på det punkt, hvor laseren hits. For eksempel, ville du holde det med tacky voks på kanten af ​​døren, så laserpunktet rammer den i midten. Juster vinklen til at sende strålen tilbage over døren, at finde den modsatte side omkring 3 meter op .
4

Placer en anden spejl på det sted, hvor laser spot hits. Gentag dette , at skabe en kæde af spejle , indtil det område, du vil beskyttes, er tilstrækkeligt dækket. For eksempel i døren , kunne du have den originale spejl i nederste højre hjørne , den anden , 3 meter op på venstre side , og en tredje , 5 meter op til højre.
5.

Juster sidste spejl til at pege på et belejligt sted for din fotocelle. Hvis din alarm kredsløb skal vekselstrøm , for eksempel, ville du ønsker din fotocelle tæt på en elektrisk stikkontakt. For eksempel døråbningen , satte fotocelle tæt på hvor laseren er tæt på nederste venstre hjørne af døråbningen.
6

måle output spænding på fotocellen , når laserstrålen rammer det, og når strålen er blokeret ved hjælp af et multimeter . Notér de to behandlinger . For eksempel antage fotocellen har 9 kiloohm for modstand , når det er tændt, og 110 kohm når strålen er blokeret.
7.

Indstil dit kredsløb op til at udløse når modstandsgrupperne overgange fra den " stråle på " til " stråle off" værdier. For eksempel kan du bygge en spændingsdeler med fotocelle forbundet til jorden og en 47 kohm modstand forbundet mellem fotocelle og +5 V. Når lyset er tændt , vil spændingen i krydset mellem modstand og fotocelle være omkring 0,8 V, og når lyset er slukket spændingen ville være omkring 3,5 V. Du kan fodre , at spændingen i en komparator og få det udløse alarmen.
8

Tilslut fotocelle til alarm kredsløb og sætte det i sted . Igen, tape , brug stoffastgøringen , eller enhver anden egnet metode.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com