Fakta Om ADT & CTS Security Systems
ADT og CTS er to almindeligt kendte og respekterede navne i sikkerhed i hjemmet , der har arbejdet sammen i temmelig lang tid . De virksomheder specialiserer sig i at yde beskyttelse til hjem og virksomhedsejere gennem forskellige produkter og tjenester, de tilbyder. Odds er , hvis du ejer eller har handlet omkring for sikkerhedssystemer , så ADT navn er kommet op . Og hvis du bor i den sydøstlige del er der en god chance CTS har også. Da to af de navne, du kan vælge at have tillid til din ejendom med , er det godt at vide så mange fakta om de selskaber, som du kan. ADT Company

ADT er overalt. Denne verdensomspændende vagtselskab er førende inden for elektronisk sikkerhed i USA , og har installeret i 90 procent af Fortune 500 virksomheder , ifølge selskabets hjemmeside. ADT er et datterselskab af Tyco , som har sin base af operationer i Princeton , New Jersey samt virksomhedens kontorer i Schweiz og Brasilien. Virksomheden beskæftiger mere end 20.000 medarbejdere og har salgskontorer i mere end 180 steder i USA alene . ADT er den største elektroniske vagtselskab i verden. Det servicerer mere end seks millioner kunder i Nordamerika alene. Virksomheden blev startet som amerikansk District Telegraph i 1874 , et selskab med speciale i telegram levering. Den gik ind i sikkerhed virksomhed som en tyverialarm selskab engang efter 1910.
ADT Features

Dagens ADT er et stort netværk af elektroniske operationer sikkerhed over hele verden. ADT tilbyder produkter og tjenester til sine kunder , der passer hver boligejer eller virksomhedsejer specifikke behov. ADT tilbyder indbrudsalarm , videoovervågning, brandalarmer , adgangskontrol, og sundhedsovervågning og tilbyder tjenester indskrænket til bolig, erhverv , små virksomheder og offentlige behov.
CTS Inddragelse

navnebrødre Chris og Terry Sullivan startede CTS Protective Services. Disse to iværksættere dannede virksomheden i 2003 efter mere end ti års erfaring inden for sikkerhedsbranchen . De samarbejde med ADT til at blive en autoriseret forhandler af adt produkter og tjenester . I begyndelsen installeret Chris Sullivan sikringssystemer og overså dag-til -dag forretning i det ene -office virksomhed beliggende i Chattanooga, Tennessee. Snart de udvidet og lejede mere hjælp og flyttede hovedkontoret til Ft. Oglethorpe i nærliggende Georgien.
CTS Reach

CTS er nu den 10. største autoriserede forhandler af ADT produkter og tjenester i Nordamerika. Rækkevidden af ​​virksomheden har ekspanderet i det meste af den sydøstlige del . Selskabet har kontorer i Georgien , Kentucky , Tennessee , Indiana , South Carolina, Alabama og Florida.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com