# >> Hus Have >  >> Home Safety >> Hjem alarmsystemer >>
Sådan aktiveres en eksisterende hjem Alarm System
Hjem alarmsystemer kan deaktiveres efter installation for en række forskellige årsager. De mest almindelige er salg af et hjem , ændring af lejemål eller annullering af tjenesten. Selv om en alarm er ikke aktiv i øjeblikket , kan du typisk genindsætte service og genaktivere alarmen til enhver tid med en minimal mængde af indsats fra din side . Men det er sandsynligt, du har brug for en tekniker til at hjælpe. "Aktivering af eksisterende alarmsystemer eller udfører en ' overtagelse ' indebærer en kritisk vigtige proces, der kræver teknisk ekspertise , viden og tid til at gøre arbejdet ordentligt , " rådgiver Secure Protection. Instruktioner
1

Kig på sikkerhedssystemet kontrolpanel til at finde navnet på sikkerhed i hjemmet udbyder, der har installeret systemet. Selvom du måske ønsker at arbejde med det samme selskab for at aktivere systemet , kan mange sikkerhed udbydere arbejder med udstyr installeret af en anden virksomhed.
2

Ring til kundeservice center i selskabet , der har installeret alarm , eller sikkerheden tjenesteudbyder, du gerne vil arbejde med.
3

Vælg teleprompt mulighed for at genaktivere et eksisterende sikkerhedssystem , når bedt om at gøre det.
< br > 4

Informer kundeservicemedarbejder , som du gerne vil reaktive et eksisterende alarmsystem. Vær forberedt på at give din fysiske adresse, telefonnummer og identifikationsnumre på systemet kontrolboks. Bo ved kassen som repræsentant for tjenesten kan du nødt til at betjene nogle af sine kontroller til at teste systemet .
5

Vælg hvilken sikkerhed serviceplan , du gerne vil bruge. Virksomheder kan tilbyde forskellige niveauer af beskyttelse på forskellige prisklasser . Vælg hvad planen passer inden for dit budget og giver den beskyttelse, du ønsker.
6

Sæt en aftale for en repræsentant for sikkerhed tjenesteudbyder for at komme til dit hjem og fysisk aktivere systemet .
< br > 7 p Hvis systemet er nyere, følg reaktivering trin kundeservicemedarbejder giver over telefonen , som han sender trådløse signaler til kontrolpanelet.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com