Hvordan man kan montere en muldvarp kamera til et loft
En muldvarp kamera er en multi-use webcam , der streamer live video og klip til online kilder . Kameraet kan være placeret i flere spots herunder loftet. Opret en mount , som du kan bruge til at hænge Mole kameraet via dit loft forsvarligt . Når du ønsker at flytte kameraet , kan du let fjerne kameraet i en anden position eller placering. Holderen fungerer også sammen med kameraets tilt og pan bevægelser. Ting du skal
8 tommer væglampe holder
Lille sav
Målebånd
Blyant
Skruetrækker
Flad skruetrækker
Boremaskine
1-tomme boret
Meget fine sandkorn sandpapir
2 skruer
Gaffatape myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Sæt 8 tomme væg fatning på et bord. Disse produkter kan betegnes som lys socket indehavere, væg-lampe indehavere eller et andet navn. Fjern eventuelle ekstra dele , der kan trækkes ud som metal sokkel og ekstra kabinet for en pære . Brug en skruetrækker eller flad skruetrækker til at fjerne konsollen stykker og metal pære -forbindelse.
2

Skær den udvidede plastik stykke lavet til at holde pæren . Kassér stykke . Brug meget fint sandpapir til at slibe ned nogen takkede kanter .
3

måle åbningen i holderen . The Mole Kameraet er 4 inches lang . Se om du har brug for ekstra plads og markere fire -tommer plet på siderne med en blyant .
4

Lav hul åbning lige under 4 inches bred ved brug af et 1-tomme boret på en magt bore . Gå langsomt og jævnt i urets retning . Fjern eventuelle ekstra stumper, droppede og kassere dem .
5

Kør sandpapir på den inderste cirkel af væglampe holder den til at udjævne kanterne. Mærk indersiden med din hånd for at se, om det er glat.
6

Skub bunden af ​​Mole kamera i holderen . Skub den langt nok ind , så det bliver , men ikke forbi bagsiden plan mount .
7.

Kontroller at se, om kameraet er sikkert i hullet. Hvis det er en lidt løs , tilføje gaffatape på bagsiden for at fastgøre kameraet i position.
8

Vælg den position, du ønsker, at kameraet til at sidde på loftet.
9

Skru beslaget i loftet ved hjælp af de to skruehuller på vægbeslaget. Brug de medfølgende skruer med din væglampe montere eller lys fatningsholder . Spænd skruerne , indtil det sikkert placeret på loftet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com