Sådan foretages fejlfinding Bulldog Security
Bulldog Security er et firma, der leverer tastatur sikkerhedssystemer til hjem. Tastaturer bruge PIN-koder til at indstille og frakoble alarmen. Bulldog -programmet har en master kode, der forvalter de enkelte brugerkoder. Det betyder, at hver person, der bor i huset kan have en særskilt kode , men føreren er nøglen, der låser puden til at foretage ændringer . Hvis du har problemer med hardwaren fra Bulldog , fejlfinding nogle fælles spørgsmål kan bidrage til at løse dem . Ting du skal
Master kode myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Ændre eller slette en kode, hvis brugeren PIN ikke fungerer . Indtast master koden på tastaturet, og følg instruktionerne for din model for at slette eller nulstille koden dengang. For eksempel kan du indtaste master -koden, skal du trykke på "8" tasten, indtast nummeret for at tilføje eller slette , og tryk derefter på stjerne -tasten.
2

Test systemet, hvis displayet viser en fejlmeddelelse. En fejlmeddelelse kan betyde sikkerhed system har svigtet . Ring Bulldog første til at fortælle virksomheden om testen . Indstil systemet ved hjælp af en bruger kode eller skibsføreren. Åbn døren og lad alarm til at lyde i 45 sekunder . Kontakt Bulldog igen for at se, om det registrerer alarmen.
3

Nulstil afbryderknappen , hvis systemet viser displayet "AC ". Dette indikerer strømmen til enheden er slukket. Åbn afbryder panel og find kontakten til sikkerhedssystemet. Hvis det sidder , hvis centret , skub det mod "On" at nulstille det.
4

Udskift batteriet , hvis skærmbilledet på systemet viser lavt batteri , eller hvis tastaturet bipper kontinuerligt. Følg anvisningerne for at udskifte batteriet til din model eller ringe til virksomheden for service. Batteriet er en backup for AC -systemet.
5

Tryk på en knap , hvis tastaturerne begynder at bippe . Dette vil slukke bip og giver dig en chance for at undersøge.
6

Skub stjerne knappen på tastaturet, hvis det grønne lys undlader at vise systemet er tilkoblet. Dette vil vise alle åbne zoner på dit system. En zone er en indgangsport sådan en dør eller et vindue, der er overvåget af sikkerhedssystemet. Find den åbne port og lukker det, selvom det ser ud til at være sikker. En dør , der ikke er lukket helt , kan stadig se lukket.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com