Sådan beskytter døre med sidelys
Døre med sidelys tilføje bremse appel og stil til dit hjem , men også kan gøre det lettere for en indbrudstyv at invadere dit hus. Sidelysene er smalle glaspartier , der passer på hver side af din forside eller bagdøren. Glasset er ofte ætset , farvet glas , eller det kan indeholde andre dekorative funktioner. Disse dekorative sidelys kan give hurtig adgang til dit hjem af en ubuden gæst , da han kan bryde glasset og åbne dørhåndtaget . Du kan sikre denne type af døren fra uønsket post. Ting du skal
Beskyttende glas
hjem sikringssystem
Målebånd
Grill eller trådnet indsætte myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Udskift glas i dine sidelys , hvis det er standard glas. Lej et glas reparatør til at installere indbrudstyv -resistent glas , såsom polycarbonat eller akryl plast . En anden mulighed er at bruge kablet eller lamineret glas for at give ekstra sikkerhed for dette område i din døråbning . Hærdet glas og plexiglas er meget stærkere end almindelig vinduesglas . Den ekstra styrke kan være nok til at afskrække en indbrudstyv .
2

Overvej at installere et sikkerhedssystem i dit hjem, der lyder, når glasset er brudt.
3

Measure længde og bredde på dine sidelys med et målebånd . Besøg et hjem levering, glas eller hjem vagtselskab til at købe smedejern grill eller beskyttende trådnet , der passer over sidelysene . Dette forhindrer ikke , at glasset bryde , men det gør det sværere for en indbrudstyv at stikke sin hånd ind i sidelys åbning til at låse din yderdør . Gør dette på nogen sidelys , der er inden for 42 inches fra dørlås .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com