Hvordan til at konstruere en Senior Safe Gåture Path
Dårlig vision og ustabilitet er blot to af de udfordringer, som folk står over for som de bliver ældre. Risikoen for at falde stiger hvert år efter 65 år , ifølge forskere på National Institute of Health, som også rapporterer , at én ud af tre mennesker falder hvert år efter at have nået den alder. Mange seniorer , der falder lider knoglebrud , hvilket kan føre til langvarig pleje . Oprettelse af en vandresti , der er sikkert , er et afgørende skridt for at holde folk på deres fødder og nyde livet. Instruktioner
1

Konto til ekstra størrelse af vandrere og stokke ved fastsættelsen af ​​en bredde for stien. Tillad 10 meter på tværs , når der opføres en sti, der vil blive placeret udenfor, så folk, der har ganghjælpemidler kan passere hinanden komfortabelt. Tillad mindst tre meter bred til indendørs veje , som voksne vandrere måler omkring to meter bred, og brugerne har brug for plads til at manøvrere .
2

Level en udendørs bane . Brug plastliste eller liggende tømmer for at opnå en sti niveau af kompakt muld eller grus , eller oprette dit niveau sti med asfaltbelægning .
3

Brug skridsikre gulve indendørs. Fastgør tæpper på gulvet. Scatter tæpper bør ikke anvendes , da seniorer kan fange en fod under ét og falde. Bevare sammenhængen gulvbelægning materiale for at undgå højdeforskelle der kan fange en persons fod . Placer skridsikre strimler på foranstaltninger til at øge trækkraft . Mal en lys farve på tværs af en enlig skridt , således at seniorer kan spotte skridt, før de går væk fra det.
4

Installer tilstrækkelig belysning , især ved indgange og i hele udendørs gangbroer. Øge synligheden ved hjælp af den højeste watt løg anbefalet af lygtefabrikanten . Placer lyskontakter i bunden og toppen af ​​trappen og i begge ender af gangene .
5.

Ryd vej rod . Pet skåle , aviser, magasiner , sko og andre genstande , der kan rejse en person skal placeres klart af stien. Elektriske ledninger og telefonledninger må ikke spærre stien. Rewire , hvis det er nødvendigt for at holde snorene af vejen . Bevar en udendørs bane ved at holde det fri for snavs , blade , pinde , rødder, sne og is.
6

Installer hvile pletter med stole eller bænke , der har våben til at lette siddende og stående . En udendørs bane bør også have beskyttelsesrum fra regn eller vind .
7.

Installer grab barer og gelændere . Hvert tidspunkt af hver bane skal have en bekvem bar for seniorer at gribe fat i , mens du ændrer retning eller position. Alle trin skal have fast placeret barer at hjælpe seniorer , mens de styre trin og deres Ganghjælpemidler .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com