Sådan foretages fejlfinding af en Deadbolt Lock Bolt Latch
behøver Standard dørlåse hjælp fjederbolten ikke klippe det, når det kommer til effektiv sikkerhed i hjemmet. Ofte de er for spinkelt og let at bryde for en forside eller bagdøren. En deadbolt lås er meget mere effektiv. Den har en fast bolt, der strækker sig fra låsen , når nøglen drejes . En deadbolt lås er kun så effektive som sin installation , dog. Problemer med deadbolt kan opstå , hvis døren er fejljusteret , eller bolten ikke kan få godkendt i dørkarmen . Ting du skal
Grafitpulver
Skruetrækker
Vis Flere Instruktioner
1

Åbn døren og sæt nøglen i deadbolt . Drej nøglen til at sikre du har en ordentlig bolt handling . Spray grafit i nøglehullet , og prøv igen, hvis bolten sidder fast.
2

Luk døren , når bolten bevæger sig korrekt, og prøv at engagere låsen. Hvis det ikke indsætte i dørkarmen , gå videre til næste trin.
3

Undersøg døren for at sikre, den sidder lige. Kig på hængslerne. Hvis det er nødvendigt , fjernes hængslerne med en skruetrækker, og justere dem op, ned , til venstre eller højre, så at døren sidder lige i dørkarmen . Sæt skruerne gennem hullerne i hængslet med en partner holder døren på plads for at sikre, at det er lige , og at deadbolt lås linjer op med lås hul i dørkarmen .
4

Løsn skruer til bolten slutblikket . Juster slutblikket , så bolten kan indsætte frit ind i dørkarmen .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com