Sådan installerer pigtråd på en kæde link hegn
Mens en standard kæde link hegn kan være nok til at holde uønskede gæster , både mennesker og dyr , tilføjer pigtråd giver ekstra sikkerhed. Hvis du har en allerede eksisterende kæde link hegn og ønsker at oksekød op dit hjem sikkerhed , design og købe en pigtråd kit og installere det selv . Du kan finde de materialer, du har brug for at beskytte dig selv og dit hjem online og på mange hardware stores.Things du har brug
pigtråd indlæg extensions
Skruetrækker
Bor hoteltilbud Pigtråd
Wire bånd
wire si myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Skub pigtråd indlæg udvidelser på de eksisterende hjørnestolper af din kæde link hegnet. Disse udvidelser altid kommer med skruer til sikring af de yderligere stillinger til dem på din indhegning . Hvis din hegnets hjørnestolper ikke har huller til disse, vil du nødt til at bruge en boremaskine til at sikre de udvidelser
2

Undersøg pigtråden stillinger for at finde de klip - . Der er tre på hver post . Vedhæft et stykke pigtråd til et af klippene , og pak det omkring posten. Fastgør ledningen med en ståltrådsbinderen at undgå enhver udskridning .
3

Kør pigtråd til næste hjørne indlæg. Vedhæft en ledning si til pigtråd og spænde den, indtil wiren er meget stram , og klem ledning til den næste post . Gentag processen for hver hjørnestolpe , indtil du kommer tilbage til det første indlæg.
4

Fastgør pigtråd til det første hjørne post med vedhæftede klip. Når du har wiren strammet og sikkert , klip det overskydende . Gentag hele processen for den anden og tredje længder af pigtråd .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com