Installation af sikkerhedsnet i Condominiums
En ejerlejlighed er typisk en bygning med separate boliger under ét tag . Disse bygninger kan have mange historier, og når enhederne har trapper eller altaner med åbne rækværk , ejerlejligheder udgøre en fare for små børn eller kæledyr. Nuværende sikkerhedsstandarder kræver, at skinnerne i rækværket være anbragt ikke mere end 4 inches fra hinanden , men ældre ejerlejligheder kan ikke opfylde dette sikkerhedsstandard . Folk, der ønsker deres børn eller kæledyr at være i stand til at få adgang til de udendørs eller bruge trapper kan bede deres ejerlejlighed boligejer forening for tilladelse til at installere sikkerheds netting.Things du har brug hoteltilbud udstoppede dyr eller pude
Show flere Instruktioner
1

Kontroller koder, pagter og restriktioner ( CC & Rs ) til din ejerlejlighed forening . Disse dokumenter regulerer , hvad du kan og ikke kan gøre for det ydre af dit ejerlejlighed. Hvis begrænsningerne forbyde netting på balkoner , kontakte foreningens bestyrelse til at angive, hvorfor du har brug for netting omkring skinnerne i din altan eller udvendig trappe . Foreningen har til at bære ansvarsforsikring på bygningerne , og det er i deres interesse at forbedre og garantere sikkerheden af bygningens beboere, uanset om de er ejere eller gæster.
2

Find netting , du ønsker at bruge til trappe eller balkon. De fleste boligforeninger kræver et foto eller tegninger af, hvad du har til hensigt at sætte på altanen eller trappe. Foreningerne har ofte strenge regler om, tekstiler , farver og installation. Du kan bruge præfabrikerede paneler netting fremstillet til trapper eller balkon rækværk , hvoraf nogle er midlertidige , mens andre er permanente.
3

Indsend pakken til foreningens design review bestyrelse til godkendelse. Når du har lavet nogle ændringer i deres anmodninger , opnå sikkerhed netting og installere i henhold til producentens anvisninger.
4

Test netting for sikkerhed , før de giver dine børn eller kæledyr til at bruge altanen eller åbne trappe . Prøv at skubbe en overdådigt legetøj eller pude gennem netting at kontrollere, at den er stærk nok til at modstå vægten af ​​dit barn eller kæledyr.
5.

Undersøg netting lejlighedsvis at kontrollere, at de vedhæftede filer holder og ingen af ​​netting har svækket eller rådnet i de udendørs forhold.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com